1660 Ti, 5500 xt varken Rx 580 kimmiş. Rx 580 dediğin kart 3 hatta neredeyse 4 yıl önce çıktı ve 1660 ti, 5500 xt gibi kartlarla nerdeyse aynı kazım hızını veriyor üstelik daha fazla güç çekiyor ve çok eski mining yapmak dışında başka bir vasfı yok o kartın ilerde anca 1000 lira eder veya etmez.@cfranko hocam neden güldünüz yanlış mı biliyorum?
1660 Ti, 5500 xt varken Rx 580 kimmiş. Rx 580 dediğin kart 3 hatta neredeyse 4 yıl önce çıktı ve 1660 ti, 5500 xt gibi kartlarla nerdeyse aynı kazım hızını veriyor üstelik daha fazla güç çekiyor ve çok eski mining yapmak dışında başka bir vasfı yok o kartın ilerde anca 1000 lira eder veya etmez.
Hayır değil 1-2 mh için 3 yıllık kart alınmazMining için sormuş zaten.Diğerlerinden daha ucuz olduğu için ve hatta diğerlerinden bir tık daha fazla kazım yaptığı için alınmaz mı?Arkadaş zaten mining için sormuş.Birde bazı rx580 lerde extra güç bağlantısı yapmadan direkt bir şekilde takılabiliyo.Sizce de MİNİNG için daha avantajlı değil mi?
ürünü eviniz de deneyip öyle mi ücretini gönderdinizistanbul içi 50tl ücret karşılığı eve teslim hizmetleri var ben bu şekilde aşağıdaki ssd yi aldım. Ürün geldi taktım kasaya testini yaptım sonra ödemeyi yaptım. Ürün konuştuğumuz gibi çıktı. Ben bir sorun yaşamadım.Fiyatları piyasaya göre çok uygun
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-serisi-pcie-4.0-nvme-m.2-ssd-989466714/detay
Ko