Neler Yeni

Sahibinden.com ve dolap vb ikinci el monitör fiyatları.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berk
Selamlar arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır yoğun bir şekilde monitör bakıyordum bu ay vitesi arttırdım ve geçtiğimiz hafta aldım. Ama değinmek istediğim ve biliyorsanız öğrenmek istediğim bir şey var ki bu da ikinci el monitör fiyatları. Genelde bakın genelde diyorum özellikle sıfırı ile aynı hatta daha pahalıya bile satışa koyuyorlar ilanların fiyatları absürt. Bu arada kimseye ikinci el monitör önermem ama valla ne yalan söyleyeyim eğer 3 te 1 i fiyatına falan olsaydı ikinci eller almayı düşünürdüm. Kaldı ki bir süre beni idare etsin düşüncesi bu tabii ki. Bu fiyatlar bir tek bana mı absürt geliyor. Bilginiz varsa paylaşalım, olmasa bile bu durumu konuşalım.

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
kanka komisyon cok kesıiyor dolap vs. sahıbınden de satıcıya komısyon yok ama dıger uygulamalarda ki fiyatlar ıcın satıcılara hak vermek lazım.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka komisyon cok kesıiyor dolap vs. sahıbınden de satıcıya komısyon yok ama dıger uygulamalarda ki fiyatlar ıcın satıcılara hak vermek lazım.
Hiç katılmıyorum bu sıfır ile aynı satmayı hatta daha pahalıya satmayı meşrulaştırmıyor. Bence başka bir gariplik var. Çünkü işlemci gibi bilgisayar bileşenleri %20-%30 daha ucuz olabiliyor. Ekran kartları ise yarı yarıya fark edebiliyor. Monitör konusunda ciddi bir gariplik var. Dediğim gibi zaten eskisi her an bozulabilir ürünler bunlar zaten ama örneğin bir işlemci taş gibi yıllarca çalışır.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
adam 2020 de 1500 tl ye aldığı monitörün şuanki güncel fiyatına bakıp 500-1000 aşağısına satıyor -ki genelde stok az diye fiyatı abartı olanlar var-ha o zamanın para değeri vs diye savunan olacak ama ikinci el bu ben almıyorum direkt sıfır bakıyorum.
ikinci el 7500f almak istedim 5000-5200 civarıydı (Eylül Ayında) sıfırı 5800 dü sıfır aldım. İndirimleri beklesem iyi olurmuş :)

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türkiyede vergiler ve genel kültür eksikliğinden ikinci el fiyatları çok kötü
doğru katılıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam 2020 de 1500 tl ye aldığı monitörün şuanki güncel fiyatına bakıp 500-1000 aşağısına satıyor -ki genelde stok az diye fiyatı abartı olanlar var-ha o zamanın para değeri vs diye savunan olacak ama ikinci el bu ben almıyorum direkt sıfır bakıyorum.
ikinci el 7500f almak istedim 5000-5200 civarıydı (Eylül Ayında) sıfırı 5800 dü sıfır aldım. İndirimleri beklesem iyi olurmuş :)
ya bir de mesela ikinci el işlemci olsa anlarım taş gibi alet bunlar çalışır her türlü. dayanır gider monitörün ömrü genel olarak kısa adamlar kırık monitörü sıfırından pahalıya satıyor delirmelik :D

Top Bottom