Neler Yeni

sahibinden de çok fena dolandırıldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
fatih arslan
Abi niye öyle küfür ettin?
Adadasdasdasdasda gülmekten yerlerdeyim. :p
çok canım yandı kardesım kufur için özür dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından forum yönetimi iyi tamam öfkelisin anlıyorum böyle bir şeyde bende sinirden kudururdum ama dua et burası DA forum Technopat'da olsan derdini anlatamadan postalarlardı seni.
haklısınız tekrar özür dilerim

Geçmiş olsun, mesajlar ve dekont yetmiyor mu kanıtlamaya?
zannedersem yetiyor bakalım görecez bu işin sonuçlandığında iyi yada kötü tekrar yazacam buraya belki hatırlarsınız

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,338
İsim
Kaan
şimdi nasıl olurda görmeden etmeden tanımadan para yatırırsın hesabına falan demeyin. 10 yılı aşkın zamandır sahibindenden malzeme alır satarım ayın 1 inde 2 gün evvel cocuklara ders için laptop alayım dedim vee dolandırıldım.. sahibindende 4000 TL ye 2. el bir laptop gordum muadilleri 4500 civarı bende teklif verdım 3600 olurmu diye olmaz dediler 3800 den aşağı olmaz dediler ben de araştırma yaptım ve almaya karar verdım öykü öztürk adında 2016 yılında açılmış bir hesap oldugunu görünce içimde fazla kuşku kalmadı kocamla iletişime geçin deyip bana 0530 376 53 24 nolu numarasını verdi.. konustuk anlaştık yapıkredı bankasına havale yaptım adamın adı ahmet dinçyürek.. hee sormayın kadının soyadı baska adamınkı baska onuda gordum ama bazı bayanlar kızlık soyadı kullanıyor o geldı aklıma.. nyse havale yaptım akşamında ayın 1 inde oldu bu olay kargoya vereceğini söyledi.. msj atıyorum hanım vermıs kagoya dedi bana bilgisini atıver abi dedim yoldayım eve geciyim atacam dedio akşam bana dönüş yapmadı. sonra gece zaten uykuma sekte verdi acaba dedim.. sabah 10 da uyandım hemen msj attım tatlı dille adamın telefonuna ulaşılmıyordu.ALLAH boku yedik dedim hanıma söyledim 2 mizde tutuştuk rakam cok büyük 3800 TL aradan 15 dakıka ya gecti ya gecmedi telefonu acıldı msjlar gitmeye basladı ohhh dedik.. yazıyorum abi napıon nasılsın bizim kargo bilgisini verde kargo gelmıstır belkı alayım dıye hooop engel yedım.. hanımın telefonla yazdım lan senı dırek savcılığa verecem dedım hoop onada engel..hanım basladı ağlamaya e kolay deil bu zorlu zmanda zor biriktirdik o parayı hemen adliyeye gittim kırtasiyeden dökümanları cıkardım banka bilgileri dekont savcılığa verdım savcı beni dinledi gecmıs olsun dedi kısacası cok büyük dolandırıldım kendi acımdan kardeşlerim.. bana ders oldu bidaha get ile de dahil kendim görüşmeden alışveriş asla yapmam.. sizde benım bu yasadıklarımdan ders alın asla önden para gönderip almayın. saygılar
telefon numarasını vermeseydin keşke knk ban is coning olabilir

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
çok canım yandı kardesım kufur için özür dilerim.

haklısınız tekrar özür dilerim

zannedersem yetiyor bakalım görecez bu işin sonuçlandığında iyi yada kötü tekrar yazacam buraya belki hatırlarsınız
İnşallah kazanırsınız davayı, kesinlikle yazın buraya sonucu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
fatih arslan

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Durduk yere ana anasayfama düştü bu konu. Sonuç ne oldu merak ettim. Sarısite ve letgo gibi sitelere zerre güvenmiyorum açıkçası.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,095
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
ben de üniversitede 1200tl dolandırıldım. Elinde kitaplarla ingilizce eğitimi diyenlere inanmayınız

Top Bottom