Arkadaşlar selam normalde sıfır alacaktım ama bayağı pahalı ama sahibinden sıfır kutulu garantili faturalı 4060 satılıyor alınca bir sıkıntı çıkarır mı ileride çıkarsa garantiye nasıl ulaşıp gönderim yapacağım bilen var mı?
fiyatı ne hangi marka modelArkadaşlar selam normalde sıfır alacaktım ama bayağı pahalı ama sahibinden sıfır kutulu garantili faturalı 4060 satılıyor alınca bir sıkıntı çıkarır mı ileride çıkarsa garantiye nasıl ulaşıp gönderim yapacağım bilen var mı?
fiyat 12k marka ve model Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 sıfırı suan 14.5kfiyatı ne hangi marka model
Fiyat modele göre değişirArkadaşlar selam normalde sıfır alacaktım ama bayağı pahalı ama sahibinden sıfır kutulu garantili faturalı 4060 satılıyor alınca bir sıkıntı çıkarır mı ileride çıkarsa garantiye nasıl ulaşıp gönderim yapacağım bilen var mı?
2. el alıcaksan 6800xt al daha iyi kart 2 kat vrami var.fiyat 12k marka ve model Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 sıfırı suan 14.5k
sıfır ürün almak istiyorum ve psu 500 watt ve psu alcak suan bir bütcem yokFiyat modele göre değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. el alıcaksan 6800xt al daha iyi kart 2 kat vrami var.
6800xt alman daha iyi olur yani ama sen bilirsin.sıfır ürün almak istiyorum ve psu 500 watt ve psu alcak suan bir bütcem yok
Aga 2. Elde o fiyatlarda en canavar kart RX6800 ona bak derimArkadaşlar selam normalde sıfır alacaktım ama bayağı pahalı ama sahibinden sıfır kutulu garantili faturalı 4060 satılıyor alınca bir sıkıntı çıkarır mı ileride çıkarsa garantiye nasıl ulaşıp gönderim yapacağım bilen var mı?
güç kaynağım yetmiyor ve rx pek sevmiyorum zamanında bana çok sıkıntı çıkardı sıfır alcam büyük ihtimalAga 2. Elde o fiyatlarda en canavar kart RX6800 ona bak derim
0 fiyatınamı?hayatta o para etmezArkadaşlar selam normalde sıfır alacaktım ama bayağı pahalı ama sahibinden sıfır kutulu garantili faturalı 4060 satılıyor alınca bir sıkıntı çıkarır mı ileride çıkarsa garantiye nasıl ulaşıp gönderim yapacağım bilen var mı?