Para sahibinden havuzuna yatar, alıcı ürünü onaylayınca para hesabınıza geçer. Ama hesap sizin olması lazım, ya da hesap sahibi ile banka hesabı sahibi aynı kişi olmalı.Bir mouse satıyorum dostlar adam get açmamı istedi açacağım. Eğer alırsa para nereye yatacak nasıl çekiyoruz?
Peki şey gibi bir mevzu olmuyor mu? Atıyorum adamın eline ürün geçti, beğendi de fakat onaylamadı.alıcı ürünü onaylayınca para hesabınıza geçer.
Bunu merak ettim ben deHarbiden şu get olayını ben de merak ettim. Takipteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki şey gibi bir mevzu olmuyor mu? Atıyorum adamın eline ürün geçti, beğendi de fakat onaylamadı.
Anladım hocam hesap ve sahibinden aynı kişi adınaPara sahibinden havuzuna yatar, alıcı ürünü onaylayınca para hesabınıza geçer. Ama hesap sizin olması lazım, ya da hesap sahibi ile banka hesabı sahibi aynı kişi olmalı.
Peki şey gibi bir mevzu olmuyor mu? Atıyorum adamın eline ürün geçti, beğendi de fakat onaylamadı.
Satıcı tarafında riskleri mevcut, mesela alıcı ürünü beğenmedi geri yollar ya da alıcı sağlam ürünü alıp bozuk ürünü yollayabilir, bu yüzden paketlerken seri numarasını göstere video çekilmeli.Harbiden şu get olayını ben de merak ettim. Takipteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır çekeceğim. Paketlerken etrafına balondan da sarayım bulursamSatıcı tarafında riskleri mevcut, mesela alıcı ürünü beğenmedi geri yollar ya da alıcı sağlam ürünü alıp bozuk ürünü yollayabilir, bu yüzden paketlerken seri numarasını göstere video çekilmeli.
Satıcı tarafında riskleri mevcut, mesela alıcı ürünü beğenmedi geri yollar ya da alıcı sağlam ürünü alıp bozuk ürünü yollayabilir, bu yüzden paketlerken seri numarasını göstere video çekilmeli.
Sizce get ile satmamda sorun olur mu
Ne gibi durumda iade olabilir?