Neler Yeni

Sahibinden get para çekme

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bir mouse satıyorum dostlar adam get açmamı istedi açacağım. Eğer alırsa para nereye yatacak nasıl çekiyoruz?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bir mouse satıyorum dostlar adam get açmamı istedi açacağım. Eğer alırsa para nereye yatacak nasıl çekiyoruz?
Para sahibinden havuzuna yatar, alıcı ürünü onaylayınca para hesabınıza geçer. Ama hesap sizin olması lazım, ya da hesap sahibi ile banka hesabı sahibi aynı kişi olmalı.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harbiden şu get olayını ben de merak ettim. Takipteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki şey gibi bir mevzu olmuyor mu? Atıyorum adamın eline ürün geçti, beğendi de fakat onaylamadı.
Bunu merak ettim ben de
Para sahibinden havuzuna yatar, alıcı ürünü onaylayınca para hesabınıza geçer. Ama hesap sizin olması lazım, ya da hesap sahibi ile banka hesabı sahibi aynı kişi olmalı.
Anladım hocam hesap ve sahibinden aynı kişi adına

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Harbiden şu get olayını ben de merak ettim. Takipteyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki şey gibi bir mevzu olmuyor mu? Atıyorum adamın eline ürün geçti, beğendi de fakat onaylamadı.
Satıcı tarafında riskleri mevcut, mesela alıcı ürünü beğenmedi geri yollar ya da alıcı sağlam ürünü alıp bozuk ürünü yollayabilir, bu yüzden paketlerken seri numarasını göstere video çekilmeli.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı tarafında riskleri mevcut, mesela alıcı ürünü beğenmedi geri yollar ya da alıcı sağlam ürünü alıp bozuk ürünü yollayabilir, bu yüzden paketlerken seri numarasını göstere video çekilmeli.
Tamamdır çekeceğim. Paketlerken etrafına balondan da sarayım bulursam

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

Bu risk internette alışverişte de var.

Top Bottom