Neler Yeni

Yardım Sahibinden Param güvende satışımdan eksik para aldım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Muhammed efe
Bende demin iyzico ile görüştüm biz aracı kurumuz sahibinden ile görüşmeniz lazım dedi ama kendi komisyonumuzu aliriz dedi biz ben hiç bir şey anlamadım bu işten daha öncede sattım ondan niye almadınız dedim sahibindeni arayın diyorlar xD
Komisyon alıyorlar evet ama bunu alıcıdan alıyorlar, alıcı dan da sahibinden alıp iyzico'ya hizmet bedeli ödüyor. Bi kısmını da sahibinden cukkaaaa. İki ucu b.. değnek.

fruko.gzz

80+ Silver
Komisyon alıyorlar evet ama bunu alıcıdan alıyorlar, alıcı dan da sahibinden alıp iyzico'ya hizmet bedeli ödüyor. Bi kısmını da sahibinden cukkaaaa. İki ucu b.. değnek.
Olan bana oldu ben anlamadım benim para gitti herhalde bunlara kalırsak ilettim ilettimden bir şey çıkmayacak gibi

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dahili numara yokmuş :/ komisyon alınsa dahi o kadar kesinti olmuyor beraber hesapladık bi yanlışlık olmuş ama bireysel pos sahibi olmadığım için bir şey yapamadık, aynı cevap sahibinden ile görüşün denildi :/
edit: bu arada bana sıra anca geldi ne ara görüştün :)

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
destek merkezini de spamla illallah ettir şunun sorunun çözelimde kurtulalım desinler yoksa işin zor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Burak
Dostlar selamlar öncelikle bu durumu daha önce hiç bir yerde görmemiştim ilk defa başıma geliyor 5600 TL'lik bir ürün sattım alıcı kredi kartına taksit şeklinde aldı ürünü daha önce bu olayı araştırdığımda taksitle alınan ilanlarda sahibinden satıcıya kendi havuzundan para veriyor alıcı daha sonra taksit şeklinde sahibindene ödüyor. Fakat benim hesabıma 4994,11 TL yattı. Bunu sahibinden ile görüşüyorum iyzico kesinti falan yapmış diyorlar bilgisi olan var mı?
Kesinti yapıyor olabilir

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,167
İsim
Oğuz Oğuz
Dostlar selamlar öncelikle bu durumu daha önce hiç bir yerde görmemiştim ilk defa başıma geliyor 5600 TL'lik bir ürün sattım alıcı kredi kartına taksit şeklinde aldı ürünü daha önce bu olayı araştırdığımda taksitle alınan ilanlarda sahibinden satıcıya kendi havuzundan para veriyor alıcı daha sonra taksit şeklinde sahibindene ödüyor. Fakat benim hesabıma 4994,11 TL yattı. Bunu sahibinden ile görüşüyorum iyzico kesinti falan yapmış diyorlar bilgisi olan var mı?
Sarı siteden satıcıdan komisyon alınan tek kisi olabilirsin dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,889
Üyeler
163,737
Son üye
saizi893