Neler Yeni

Sahibinden param güvende ile ikinci el pc toplama yardım?

emre3837

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Gökçe
Sahibinden Param Güvende üzerinden 7000 TL civari ikinci el PC toplamak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı daha önce hiç PC toplamadım
Sistem Valorant Fortnite CS tarzı oyunlar açması yeterli benim için yardımcı olursanız sevirim.
Not: Bütçeye kasa dahil değildir sadece PSU alacağım.

ruaF1912

80+ Bronze
Satıcıdan %15, Alıcıdan da bundan daha fazla hizmet bedeli alıyor(bir oran yok, neye göre alıyor bu bedeli belli değil) param güvende, tamamen para tuzağı, zaten param güvende ile ürün satacak o fiyat bantlarında kişi sayısı bir elin parmağını geçmez, şehrinizde bulunan satıcılarla yüz yüze kontrol ederek satın alım gerçekleştirin.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Satıcıdan %15, Alıcıdan da bundan daha fazla hizmet bedeli alıyor(bir oran yok, neye göre alıyor bu bedeli belli değil) param güvende, tamamen para tuzağı, zaten param güvende ile ürün satacak o fiyat bantlarında kişi sayısı bir elin parmağını geçmez, şehrinizde bulunan satıcılarla yüz yüze kontrol ederek satın alım gerçekleştirin.
eskiden almıyordu satıcıdan gerçekten kazık üstüne kazık

emre3837

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatay İskenderunda yaşıyorum pek fazla seçenek yok bulunduğum bölgede

Top Bottom