Hangi kargo firmasını seçtiysen ona gidiceksin ptt yada yurtiçi seçtiriyor kodu kargo firmasına söylemen yeterli.Sahibinden üzerinden param güvende ile işlemci satacağım karşı taraf ilanı aldıktan sonra sahibinden sanırım bana bir kod vermiyormuş ben o kodu ptt yetkilisine mi söylemem gerekiyor bilen veya deneyimleyen arkadaşlar yazabilir mi?
sence ptt mi daha güvenilir olur yurtiçi miHangi kargo firmasını seçtiysen ona gidiceksin ptt yada yurtiçi seçtiriyor kodu kargo firmasına söylemen yeterli.
Maalesef öyle ama sıkıldım artık para lazım satılsında kurtulayım modundayımparam guvende sıkıntılı bırcok sorun yasayan var
Sen paketleyeceksin ben ikisi ilede yolladım.sence ptt mi daha güvenilir olur yurtiçi mi
birde ben paketliyecegim degil mi
Satış olunca uygulamadan kargo firması seçiyorsun. Ptt ve yurtiçi var. Sonra sana kargo kodu veriyor. Ve belirtilen süre içerisinde şubeye gidip kargoyu veriyorsun. Kargoyu verirken sahibinden ile olduğunu söyleyip kodu söylüyorsunSahibinden üzerinden param güvende ile işlemci satacağım karşı taraf ilanı aldıktan sonra sahibinden sanırım bana bir kod vermiyormuş ben o kodu ptt yetkilisine mi söylemem gerekiyor bilen veya deneyimleyen arkadaşlar yazabilir mi?
Hacım s param güvende sekmesine giriyorsun satış kısmına giriyorsun oradan banka hesap bilgini seçiyorsun ardından göndermek istediğiniz kargoyu seçiyorsun yurtiçi ve PTT var ilerliyorsun ardından karşına anlaşmalı kargo kodu çıkıyor paketleyip paket üstüne yazarak yada kuryeye soyleyerek işlemi tamamlıyorsun kargo kişiye gidiyor ardından onay vermesi halinda bir iki gün içinde satış tutarı hesabına geçiyorSahibinden üzerinden param güvende ile işlemci satacağım karşı taraf ilanı aldıktan sonra sahibinden sanırım bana bir kod vermiyormuş ben o kodu ptt yetkilisine mi söylemem gerekiyor bilen veya deneyimleyen arkadaşlar yazabilir mi?
Yurtiçi daha iyi ve evet sen paketleyeceksinsence ptt mi daha güvenilir olur yurtiçi mi
birde ben paketliyecegim degil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef öyle ama sıkıldım artık para lazım satılsında kurtulayım modundayım
tamamdır çok sağ olasınHacım s param güvende sekmesine giriyorsun satış kısmına giriyorsun oradan banka hesap bilgini seçiyorsun ardından göndermek istediğiniz kargoyu seçiyorsun yurtiçi ve PTT var ilerliyorsun ardından karşına anlaşmalı kargo kodu çıkıyor paketleyip paket üstüne yazarak yada kuryeye soyleyerek işlemi tamamlıyorsun kargo kişiye gidiyor ardından onay vermesi halinda bir iki gün içinde satış tutarı hesabına geçiyor
eyvallah sağ olYurtiçi daha iyi ve evet sen paketleyeceksin
sen paket yapıyorsun, yurtiçi daha hızlı gider.Sahibinden üzerinden param güvende ile işlemci satacağım karşı taraf ilanı aldıktan sonra sahibinden sanırım bana bir kod vermiyormuş ben o kodu ptt yetkilisine mi söylemem gerekiyor bilen veya deneyimleyen arkadaşlar yazabilir mi?
Kargoyu seçip ilerledikten sonra anlaşmalı kod ekrana çıkıyor ve yaklaşık sana 2 3 gün süre tanıyor kargoyu teslim etmen için o süreye dikkat et birde dolandırma çok oluyor wp den yazıyor ben aldım sen bu linke gir tamamla diyorlar o tuzağa düşme yanarsın kişi ürünü param güvende ile alınca bildirim zaten geliyor tıklıyorsun s param güvende sekmesine oradan satış işlemine geliyorsun sattığım ürün çıkıyor karşına oradan ilerliyorsun ne olur ne olmaz ürünü çalışırken paketlerken video çek çünkü karşı tarafın iade hakkı var olurda kırıp bozar zarar verir yada parça çalarsa haksız duruma düşmetamamdır çok sağ olasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyvallah sağ ol
videoyu alırım almasınada sahibinden benden tarafta durmicak mahkemeylede ben ugrasamam o yüzden boş geliyor video çekmeksen paket yapıyorsun, yurtiçi daha hızlı gider.
ekstra olarak işlemci çalışırken video kaydı almanı,
paket yaptığında da video kaydı almanı,
kargoya sağlam paket verirken de video almanı öneririm
işlemcinin pinlerini de video al ve fotoğraf çek gerekirse
karşı taraf ne yapacağı belli olmaz, mağdur olma para kazanacam diye.
elden satmaya bak o haldevideoyu alırım almasınada sahibinden benden tarafta durmicak mahkemeylede ben ugrasamam o yüzden boş geliyor video çekmek