Sahibinden laptop satma

Peki başka ne gibi bir yöntemle satabilirim İzmir’e gitme gibi bir şansım yok bu arada fiyati 11.500
Havale sonrası kargolamak olabilir. Çoğu kişi haklı olarak kabul etmez ama denemeye değer.

Başka bir satış yöntemi olsaydı zaten çoğu kişi onu kullanırdı ve bilinirdi... Yalnız kişi dolanrıcılıkta mahir bir bilgisayar tamircisi ise o bilgisayardan gerekli bütün parçaları alır, yerlerine bozukları takar sonra da suçu sana atarark iade edebilir. O yüzden çoğu kişi değerli gördüğü cihazları asla pg ile satmaz. Karar senin ...

Başka bir satış yöntemi olsaydı zaten çoğu kişi onu kullanırdı ve bilinirdi... Yalnız kişi dolanrıcılıkta mahir bir bilgisayar tamircisi ise o bilgisayardan gerekli bütün parçaları alır, yerlerine bozukları takar sonra da suçu sana atarark iade edebilir. O yüzden çoğu kişi değerli gördüğü cihazları asla pg ile satmaz. Karar senin ...
Valla napıcağımı bilmiyorum adam sinirlenip kırmış içindeki parçaları alıp takıcakmış

Param güvende ile 18bin TL elime geçecek dizüstünün teklifini reddettim, 16500e elden sattım. Param güvende ile hiç bir şey satılmaz. Arkadaş iPod sattı, alan kişi iade etti, geri gelen kutunun içinden kıytırık bir mp4 çalar çıktı. Kutuyu geri açarken video çekmiş olmasına rağmen muhatap almadılar, hala davası devam ediyor.

Valla napıcağımı bilmiyorum adam sinirlenip kırmış içindeki parçaları alıp takıcakmış
Boşver sen adamın anlattığı hikayeleri, masalları...

Dimyata Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan Olmak Atasözünün Anlamı (TDK) Nedir?

Daha iyisini elde etmek amaçlı bazen mücadele gösterirken, eldekini de kaybetme durumu ile karşı karşıya kalınabilir. Bu durum bazı olayları çok fazla zorlamak ve risk almak gibi olaylar üzerinden yaşanabilmektedir. Mesela kişi elindeki parayı daha fazla katlamak isterken hepsini kaybedebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,889
Üyeler
187,263
Son üye
CooLpecT
Geri