Olm 3650 ye vita konulur mu gerçekten birde ortalama bir ilan tamam kırıldı bu konsolda fırsatçılığın ötesinde bir durum bu artıkbir şey yazmamışsın engelle geç
Bi sıkıntı çıkmaz sövme , hakaret vs. olmadan rahatt olBu şekilde bir mesah attım adam telefon numaramı anında aramaya başladı ürktüm hafif açmadım tabi sıkıntı olur mu
Knk senin durum değilde herhangibir hakeret vb. Olduğunu düşünmüyorum kanunen bir suç var mı yaniben olsam şikayet ederdim seni sanane adamın koyduğu fiyattan olm felen yazmışsın hayırdır
Ona patlamışım yani , doğru haklısınızBir problem olmazda böyle yazmanızda doğru değil tabi.
umarım açar yada şikayet ederKnk senin durum değilde herhangibir hakeret vb. Olduğunu düşünmüyorum kanunen bir suç var mı yani
Knk rahat ol bir şey yok bundaKnk senin durum değilde herhangibir hakeret vb. Olduğunu düşünmüyorum kanunen bir suç var mı yani
Hızlı okuyunca Valla küfür sandım raporu çakıyodumben olsam şikayet ederdim seni sanane adamın koyduğu fiyattan olm felen yazmışsın hayırdır