Neler Yeni

Sahibinden Param güvende güvenilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ERAY DUMAN
Bütçe
2000
Merhabalar rx 5500 xt aldım param güvende ile satıcı 1900 tl yazmıştı 200 tl komisyon ile param güvende ile satın aldım whatsapp ta satıcının albinolu bir insan profil fotorafıydı şuan değil profil fotorafı yok ne zaman gönderirsin abi dediğimde ise 1-2 güne gönderirim yazdı aradım aynı şeyi dedi sizce bir sorun çıkar mı fotolarda garanti etiketi üzerinde idi ve alım gerçekleştirdim

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Merhabalar rx 5500 xt aldım param güvende ile satıcı 1900 TL yazmıştı 200 TL komisyon ile param güvende ile satın aldım whatsapp ta satıcının albinolu bir insan profil fotorafıydı şuan değil profil fotorafı yok ne zaman gönderirsin abi dediğimde ise 1-2 güne gönderirim yazdı aradım aynı şeyi dedi sizce bir sorun çıkar mı fotolarda garanti etiketi üzerinde idi ve alım gerçekleştirdim
param güvendeyle aldıysanız sorun olmaz

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
bilemezsin

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Merhabalar rx 5500 xt aldım param güvende ile satıcı 1900 TL yazmıştı 200 TL komisyon ile param güvende ile satın aldım whatsapp ta satıcının albinolu bir insan profil fotorafıydı şuan değil profil fotorafı yok ne zaman gönderirsin abi dediğimde ise 1-2 güne gönderirim yazdı aradım aynı şeyi dedi sizce bir sorun çıkar mı fotolarda garanti etiketi üzerinde idi ve alım gerçekleştirdim
Reis paran karttan çekildimi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Korkmana gerek yok param güvende seni koruyan bi sistem

flakesxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Efe Funda
Güvenli ben ram satmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ibanın adı soyadı sahibindendeki ad soyad ile uyuşması lazım

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
kartı alınca çekirdek frekansı ve biosunu kontrol et. genelde minning için performans modu atıyorlar, fanlarına dikkat et fanlar ötüyorsa biosuyla oynanmışsa iade edebilirsin. kargoyu alır almaz onaylama testlerini yap öyle onayla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ERAY DUMAN
Korkmana gerek yok param güvende seni koruyan bi sistem
inşallah adam çok ilgisiz ve dolandırıcı vibe si veriyor eskiden sahibindenin bugu vardı inşallah şuan da bişey bulmamışlardır eski bug dediğim istediğiniz hesaba girebiliyordunuz ben öyle bir şey yaşamıştım

kartı alınca çekirdek frekansı ve biosunu kontrol et. genelde minning için performans modu atıyorlar, fanlarına dikkat et fanlar ötüyorsa biosuyla oynanmışsa iade edebilirsin. kargoyu alır almaz onaylama testlerini yap öyle onayla.
4gb ama mining yapılmamış olma olasılığı yüksek değil mi ?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
inşallah adam çok ilgisiz ve dolandırıcı vibe si veriyor eskiden sahibindenin bugu vardı inşallah şuan da bişey bulmamışlardır eski bug dediğim istediğiniz hesaba girebiliyordunuz ben öyle bir şey yaşamıştım

4gb ama mining yapılmamış olma olasılığı yüksek değil mi ?
4gb ise tamam, 8gb lık versiyonlarida vardı o kartın ondan dedim öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,411
Son üye
spacexll100
Top Bottom