Ben de anlam veremiyorum. Herkes Google'ı biliyor ama kullanmayı beceren yok. Ultra tembellik sanırım.Alıntıyı görüntüle
Sadece Google'a yazdım...
Buraya açıp yazmak daha yorucu aslında amaMesaj otomatik birleştirildi:
Ben de anlam veremiyorum. Herkes Google'ı biliyor ama kullanmayı beceren yok. Ultra tembellik sanırım.
Hakikaten öyle. Bir de kategoriyi bulacaksın felan. Google'da ülke kuracak kadar bile bilgi varken halen açılan başlıklar "Google güvenilir mi" kıvamında oluyor. Komik bir durum.Buraya açıp yazmak daha yorucu aslında ama
Arkadaşlar cevaplamış,ürünün paketini açıp testini yapana kadar videosuna almışsınızdır umarım.Yoksa itiraz eden çok kişi oluyor benim ürünüm sağlamdı bana bozuk ürün yolladı diyen.merhabalar sahibindende param güvendeyle bi ürün aldım bugun elime geçti ama sorunluydu ürün iade etmek istiyorum nasıl iade edebilirim
Bazı konular görüyorum ki insan yani niye google yazmaz,o kadar saçma sapan başlıklar açılıyor ki sinirlenmemek elde değilMesaj otomatik birleştirildi:
Ben de anlam veremiyorum. Herkes Google'ı biliyor ama kullanmayı beceren yok. Ultra tembellik sanırım.