Art niyetli misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dur dur çaktırma sordum
Güldüğüne göre dolandırıcı olmalı (!)Bende gizlice izleyim burdan art niyetlimiymiş
Ne olursa olsun hocam sistemi yanlış her alış verişte güveni satıcı oluşturmalıdır alıcıya güven diye bir şey olmaz sakın satmak gibi bir hataya düşmeyinBende güvenemedim(!)
Eyvah yakalandım Valla sistem alıcıyı savunmuyor dediğiniz gibi ama ben alıcının profili iyiyse satıyorum şimdiye kadarda sorun yaşamadımGüldüğüne göre dolandırıcı olmalı (!)
Hocam eleman çakıcı duruyor
Bu forumda ekran kartı satıp geri eşortman yollanan bi arkadaş vardı hocamİkinci el bi ekran kartı almak istedim. Şırnak/Silopi'de yaşıyorum. Kimse yanaşmıyor param güvendeye. Şahsen bu kadar abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dolandıracak adam her türlü dolandırır. Elden alışverişte seni takip edip sana zarar verip paranı gasp eder vs. Bu kadar abartmaya gerek yok bence. Karşındakinin niyeti belli olur. Güvenemediysen elden satmayı beklersin. Yüzde yüz güven diye bir şey yok zaten.
@stiga05fx komik olan ne
verdiğin örnekben en son ps 5 satmıştım param guven de ile sıkıntı olacağını sanmıyorun
Komik olan ne anlamadım ama ben playstation 5 param güvende ile sattım adamı görmedim bile onu demek istedimverdiğin örnek