Neler Yeni

Yardım Sahibinden Param güvende satışımdan eksik para aldım

fruko.gzz

80+ Silver
Sahibinden param güvende sisteminde komisyon satıcıdan kesilmez alıcıya eklenerek alım esnasında kesilir

Kesmiş olsaydı bile
4999-10000 arası alışverişler için 530 TL maliyet var ki
Bu sattığı fiyat ile aldiginparayi karşilaştirdiginda tutarsız

Bu sorunun büyük ihtimal ile anında çözüme kavusmasi zor görünüyor

Sahibinden kayıt açtırın
Aracı kurum olarak iyzico kullanıldı ise onlarla da görüşün
Onlarla ilgili bir sorunsa her türlü iade etmek zorundalar. Bankayla ilgili bir durumda olabilir
Müşteri hizmetleri aradı demin iyzico kesinti yapmış diyor bende dedimki PG kesinti yapmaz bana verdiği cevap şu: Doğrudur efendim ben tekrar iletiyorum dediğinizi xD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetleri aradı demin iyzico kesinti yapmış diyor bende dedimki PG kesinti yapmaz bana verdiği cevap şu: Doğrudur efendim ben tekrar iletiyorum dediğinizi xD
.
sahibindeni arayın normalde satıcıdan kesmez alıcıdan keser sadece bir yanlışlık olmuştur paranın dekontunu kaydedin olası durumda kendilerine iletin
Dediğin gibi satıcıdan değil alıcıdan kesmesi lazım. Arayıp konuş.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe

.
Yemin ediyorum ben anlamıyorum bu müşteri hizmetleri neden var. Her zaman birşeyleri iletip geçiştiriyorlar. Hiç bi problemi çözdüklerini görmedim. Bi keresinde sıfır sattığım ürünü lavuğun biri kullanmış bana wp den yazıyor hissini sevmedim diye. Hırbo paketi de açmış. Sahibinden arıyorum adam kullandığını itiraf ediyor üründe sorun vs yok nasıl iade edebiliyor bu diyorum ikinci el olarakta girmemiştim ürünü bana isterseniz siz dava edin biz karışamayız dedi. Demek ki büyük problem olsa mesela çocuk iade ederken hıyar yollasa bi ton uğraştırıcaklar.

fruko.gzz

80+ Silver
Yemin ediyorum ben anlamıyorum bu müşteri hizmetleri neden var. Her zaman birşeyleri iletip geçiştiriyorlar. Hiç bi problemi çözdüklerini görmedim. Bi keresinde sıfır sattığım ürünü lavuğun biri kullanmış bana wp den yazıyor hissini sevmedim diye. Hırbo paketi de açmış. Sahibinden arıyorum adam kullandığını itiraf ediyor üründe sorun vs yok nasıl iade edebiliyor bu diyorum ikinci el olarakta girmemiştim ürünü bana isterseniz siz dava edin biz karışamayız dedi. Demek ki büyük problem olsa mesela çocuk iade ederken hıyar yollasa bi ton uğraştırıcaklar.
Hiçbir şekilde güvence vermiyorlar zaten sana iade olarak gelse ürün sadece onayla butonu var xD

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Hiçbir şekilde güvence vermiyorlar zaten sana iade olarak gelse ürün sadece onayla butonu var xD
Aynen öyle, kağıt üstünde düzgün işlese güze lsistem ama npc gibi davranıyorlar. Komisyon almayı biliyorlar ama.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sanırım sorun iyzico eş**ğinde sitesinde böyle yazıyor
''ürünü sattığınız fiyat üzerinden komisyon bedeli kesildikten sonra kalan tutarın tamamı olarak hesabınıza aktarılmaktadır''
bu komisyonu senden kesmişler gibi

fruko.gzz

80+ Silver
''ürünü sattığınız fiyat üzerinden komisyon bedeli kesildikten sonra kalan tutarın tamamı olarak hesabınıza aktarılmaktadır''
Yanlış olmuş o zaman

Daha öncede sattım onda niye kesmediler o zaman ne alaka

fruko.gzz

80+ Silver
baba taksit sorun olmaz ki isterse 12 taksitle alsın aradaki farkı bankaya ödeyecek banka da sana paranı ödeyecek izyco ara bakalım bi de onlar ne diyecek
Evet satıcıdan hiç bir şekilde kesinti falan yok çok kişi satmış öyle sorun olmamış sistemsel hata var

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet satıcıdan hiç bir şekilde kesinti falan yok çok kişi satmış öyle sorun olmamış sistemsel hata var
şuan iyzico ile görüşüyorum da bunlar bizden kesinti olmaz diyor eksik yatmış dedim destek için yönlendirdiler beni bakalım :) dahili numara almaya çalışıcam direkt görüş diye

fruko.gzz

80+ Silver
şuan iyzico ile görüşüyorum da bunlar bizden kesinti olmaz diyor eksik yatmış dedim destek için yönlendirdiler beni bakalım :) dahili numara almaya çalışıcam direkt görüş diye
baba taksit sorun olmaz ki isterse 12 taksitle alsın aradaki farkı bankaya ödeyecek banka da sana paranı ödeyecek izyco ara bakalım bi de onlar ne diyecek
Aynen öyle, kağıt üstünde düzgün işlese güze lsistem ama npc gibi davranıyorlar. Komisyon almayı biliyorlar ama.
Bende demin iyzico ile görüştüm biz aracı kurumuz sahibinden ile görüşmeniz lazım dedi ama kendi komisyonumuzu aliriz dedi biz ben hiç bir şey anlamadım bu işten daha öncede sattım ondan niye almadınız dedim sahibindeni arayın diyorlar xD

Top Bottom