Neler Yeni

Sahibinden Param Güvende Tamamen Güvenilir Midir?

whoamii

80+ Silver
Merhabalar, param güvende aracılığı ile laptop almayı düşünüyorum ancak alacağım cihaz piyasasının çok altında olduğu için emin olamıyorum.
Cihaz bu ve satıcı da 4k istiyor, bu fiyata imkansız gibi geliyor ama param güvende ile satış yapabilirim dedi. Param güvendenin herhangi bir açığı var mıdır? Tamamen güvenilir midir sizce?

En İyi Cevap
Şimdi söyleyeceklerim hayat kurtarır. Dikkatli dinleyin. Haftada en az 20 kere Param güvende ile alış satış yapan biriyim. Başıma ne çakallıklar ne dolaplar geldi geçti.

Öncelikle Param güvende ve Get ilanları gerçekten prosedürlere taparcasına uyulan bir sistem müşteri hizmetleriyle ne konuştuğunuzun yada neler söylediklerinin hiç bir önemi yok yazılan neyse o olur.

Şimdi gelelim aklınıza takılan sorulara,

Sağlam ürün yolladınız karşı taraf bozuk aynı ürünü içine koyup iade etti. Siz ürünü teslim aldıktan 48 saat sonra karşı tarafın hesabına geçer bu süreçte müşteri hizmetlerini arayıp para akışını durdurabilirsiniz. Ürünün kusurlu olduğu dile getirerek mağduriyet belirtince İş mahkemeye kadar taşınıyor mahkeme kararına göre para...

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
param güvende tamamen güvenilirdir

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Emin misiniz hocam? Piyasa değeri 7-8k olan bir cihazın 4kdan satılması söz konusu, yine de emin olamadım.
hocam param güvende sistemi ile en az 10 alışveriş yaptım. böyle fiyatlar genellikle teknolojiyle alakası olmayan insanlar tarafından yazılıyor ama siz yine de neden ucuz olduğunu sorun. tabii ki çok kıllandırmayın ki fiyatı kendi yazdığı gibi sanıyorsa ucuza alırsınız :)

whoamii

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam param güvende sistemi ile en az 10 alışveriş yaptım. böyle fiyatlar genellikle teknolojiyle alakası olmayan insanlar tarafından yazılıyor ama siz yine de neden ucuz olduğunu sorun. tabii ki çok kıllandırmayın ki fiyatı kendi yazdığı gibi sanıyorsa ucuza alırsınız :)
Açıklamaya zaten acil para ihtiyacından yazmış ama ilanın verilmesinin üzerinden 3 hafta geçmiş, yani o fiyata çok rahat satılırdı diye düşündüm.

Muci46

80+ Bronze
Emin misiniz hocam? Piyasa değeri 7-8k olan bir cihazın 4kdan satılması söz konusu, yine de emin olamadım.
Atın hocam linkini + 250 300 tl koyuyor bide komisyonnnn

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Güvenilirdir şöyle anlatayım (kendim sattığım için biliyorum trendyolda falan) başta siz satın alırsınız para sahibindene gider elinize ulaştığı anda 14 günlük iade süreniz başlar baktınız ürün aynı değil para 14 gün sahibinden de durur satıcıya gitmez (kargocu geldiği anda video çekin ki zarar olmuşsa kanıtınız olsun)

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
hocam param güvende sistemi ile en az 10 alışveriş yaptım. böyle fiyatlar genellikle teknolojiyle alakası olmayan insanlar tarafından yazılıyor ama siz yine de neden ucuz olduğunu sorun. tabii ki çok kıllandırmayın ki fiyatı kendi yazdığı gibi sanıyorsa ucuza alırsınız
param güvende tamamen güvenilirdir
Hocam konu dışı bir şey soracagım ama, mesela ben param güvende ile bir ürün satıyorum. Ürün alıcıya ulaşsa bile alıcı ürünü onaylamayıp elime ulaşmadı diye bir işaretleme yapsa benim eline ücreti geçmeyecek ve ürün de gitmiş olmayacak mı. Çünkü bildiğim kadarıyla alıcı ürün elime ulaştı diye onaylaması gerekiyor.

Muci46

80+ Bronze
Hocam konu dışı bir şey soracagım ama, mesela ben param güvende ile bir ürün satıyorum. Ürün alıcıya ulaşsa bile alıcı ürünü onaylamayıp elime ulaşmadı diye bir işaretleme yapsa benim eline ücreti geçmeyecek ve ürün de gitmiş olmayacak mı. Çünkü bildiğim kadarıyla alıcı ürün elime ulaştı diye onaylaması gerekiyor.
Hocam ürün sizden cıkınca o teslim alınca bildirim düşüyor sisteme yani çalma gibi bir durum olmaz :) ürün bozuk vs diyip geri yollaması lazım yada para size geçecek

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Hocam ürün sizden cıkınca o teslim alınca bildirim düşüyor sisteme yani çalma gibi bir durum olmaz :) ürün bozuk vs diyip geri yollaması lazım yada para size geçecek
Yani sorunsuz bir şekilde satabilirim dogru mu

Muci46

80+ Bronze
Evettt hocam , zaten farkı karşı ödüyor + para aracıda kaldığı için ilk başta :) sizden komisyon vs alınmıyor en güzel yanıda o alırken alıcı komisyon veriyorr vsvs

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
mehmet ali soylu
Güvenilir fakat cihazı alıp kullanıp iyi sorun yok onay vereyim demeyin.
İyice test edin, yük altına sokun, kesin sorun yoksa onay verin

Top Bottom