Neler Yeni

Sahibinden param güvende güvenilir mi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
Hocam satıcı olacağım mesela varsayalım ben bu cihazı koluyla göndereceğim örneğin bu kolu gönderdiğimde adam yan sanayi bir kol da gönderebilir yanında iade edip cihazı
Satarken mi, alırken mi ye döndü bu 🤣

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Kutuda hasar olup olmadığına bakılır. Ayrıca sağlam paketlendiğinin kanıtı varsa öyle bir durum söz konusu değildir. Hakimler ***** değil hocam. Yalnızca kanıt , delil ararlar. Geçen sene sattığım iphone 6s cihazı karşı taraf bana 4s ile değiştirip yolladı ve mahkeme sonucunda 18 katını bana şuan ödüyor.
Peki adam farklı bi kutuyu açıp içinden 4s çıkartıyorsa ? Aynı senin kutu içeriği olan bişe gibi

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Son düzenleme:

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Peki adam farklı bi kutuyu açıp içinden 4s çıkartıyorsa ? Aynı senin kutu içeriği olan bişe gibi
Alıcı kendini garantiye almak zorunda. Böyle bir hak iddia edecek ise o da video kaydı almak zorundadır. Video kaydı ile tıpkısının aynısı olan kutuyu açsa bile sence benim paketlediğim kutu içeriği ile onunki aynı olabilir mi. Bunun önlemini çok çok rahat alabilirsin. Benim dolapta ve sahibinden de onlarca satışım var. Mesela ben genelde kutu içeriğine veya üstüne taklit edilemeyecek bir delil bırakıp videoya gösteriyorum.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Pc satmıştım param güvende ile sattım tek sıkıntı benim kasa 32 desiymiş diye almadılar.
Bişe alıp satıcaksan 10 desi yi geçmemesi lazım
10 desi ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıcı kendini garantiye almak zorunda. Böyle bir hak iddia edecek ise o da video kaydı almak zorundadır. Video kaydı ile tıpkısının aynısı olan kutuyu açsa bile sence benim paketlediğim kutu içeriği ile onunki aynı olabilir mi. Bunun önlemini çok çok rahat alabilirsin. Benim dolapta ve sahibinden de onlarca satışım var. Mesela ben genelde kutu içeriğine veya üstüne taklit edilemeyecek bir delil bırakıp videoya gösteriyorum.
Mesela ne yapıyorsunuz bana yardımcı olabilir misiniz lütfen

Satarken mi, alırken mi ye döndü bu 🤣
Hocam hem bir şey satacağım ondan sonra da bir şey satın alacağım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
10 desi ne

Hocam hem bir şey satacağım ondan sonra da bir şey satın alacağım
Satarken param güvende ile yollamayın, elden veya havale sonrası satarken.
Alırken param güvende kullanın.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Hocam başta da dediğim gibi. sattığınız ürünün çalışırlığını ardından seri numarasını vs. çekin. boş bi kutu alın güzelce sarıp paketleyin. Mesela tam paketlediniz, üstüne de bir kağıda bir şey yazın bantlayın. Sağlam olduğundan eminseniz, verin kargoya. Kargodayken de o adres yazılı etiketi kutuya yapıştırıyorlar. Onu yapıştırdıktan sonra sağını solunu videoya alın. Hani bir sorun olursa da her türlü kanıtınız elinizin altında olsun. Çok zamanınızı almaz. En azından aklınız kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom