Neler Yeni

Sahibinden Param Güvende Bitiyor mu?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sahibindende hadi param güvende kesmesini anlarız kargodur falan ama bu seferde işlem bedeli diye saçma bir şey getirmişler 11bine ilanda olan kart alıcı bunu 11bin civarına alıcak param güvende de olursa ama bana 10bin olarak gelicek böyle şaçma bir sistem daha görmedim komisyon tarzı bişi yapmışlar keşke adam gibi bişi yapsalarmış
Sahibinden param güvende komisyonu ile ikinci elin bitmesinin ne alakası var. Bende satış yapıyorum senelerdir ama hiç param güvende kullanmadım kullanmamda. Konu başlığı ile içerik alakasız.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,701
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sahibinden param güvende komisyonu ile ikinci elin bitmesinin ne alakası var. Bende satış yapıyorum senelerdir ama hiç param güvende kullanmadım kullanmamda. Konu başlığı ile içerik alakasız.
Konu başlığı düzenlenirse daha iyi olur bencede şöyle mesela. Sahibindende param güvende bitiyor olabilirmi? gibi

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
EmreE
Dediğim olay param güvende değil bu satıcıdan da para kesmesinden bahsediyorum o zaman adam 12bin istiyor malına 1bin tl sahibinden kesiyor bu adam 12bin alması için 13bine koyacak ilanı talep azalmazmı bende alış satış yapıyorum param güvende de kullandım ama bu komisyon gibi bişey

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dediğim olay param güvende değil bu satıcıdan da para kesmesinden bahsediyorum o zaman adam 12bin istiyor malına 1bin tl sahibinden kesiyor bu adam 12bin alması için 13bine koyacak ilanı talep azalmazmı bende alış satış yapıyorum param güvende de kullandım ama bu komisyon gibi bişey
Dostum ikinci el sadece sahibinden üzerinden dönmüyor. Ayrıca param güvende kullanan kişi sayısı çok az. %10 bile etkilemez bu olay ikinci eli. O yüzden içerik ile başlığın alakası yok. Satıcıdan para alabilmesi için param güvende ile satman gerekiyor. Diğer türlü zaten belli bir sayıda ürün yükledikten sonra senden 3 TL para alıyor ilan başına yani ilan için para ödüyoruz zaten.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
EmreE
Dostum ikinci el sadece sahibinden üzerinden dönmüyor. Ayrıca param güvende kullanan kişi sayısı çok az. %10 bile etkilemez bu olay ikinci eli. O yüzden içerik ile başlığın alakası yok. Satıcıdan para alabilmesi için param güvende ile satman gerekiyor. Diğer türlü zaten belli bir sayıda ürün yükledikten sonra senden 3 TL para alıyor ilan başına yani ilan için para ödüyoruz zaten.
Ya olayın param güvende ile alakası yok bu gayet anlaşılır bi şekilde açıklamışım zaten satıcıdan para kesiyor adam 12000 istiyo malına 1000tl satıcının bu 12000tlsinden kesiyor resimler eklemişim oraya zaten 12000tl isteyen adam 11000tl almak istemez o yüzden 13000 ilana koyacak alıcıda param güvende falan filan 13000 olucak 14000tl talep azalmazmı o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eklediğim ss ilan verdikten sonra düzenle kısmında fiyat ayarlama bölümün de yazıyor istersen rasgele bi ilan oluştur bak

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ya olayın param güvende ile alakası yok bu gayet anlaşılır bi şekilde açıklamışım zaten satıcıdan para kesiyor adam 12000 istiyo malına 1000tl satıcının bu 12000tlsinden kesiyor resimler eklemişim oraya zaten 12000tl isteyen adam 11000tl almak istemez o yüzden 13000 ilana koyacak alıcıda param güvende falan filan 13000 olucak 14000tl talep azalmazmı o zaman

Eklediğim ss ilan verdikten sonra düzenle kısmında fiyat ayarlama bölümün de yazıyor istersen rasgele bi ilan oluştur bak
Dostum işte bende sana diyorum ki. O ilanı oluşturduktan sonra o ürünü birisi gelip elden alırsa ne kesinti olur ne bir şey. Yani o ürünü param güvende ile satarsan o kesinti sana işliyor. Bunu anlamıyorsun sanırım. Adam evime gelip ürünü alıp nakit para verince sahibinden nasıl para kesecek ? Gelip elimden nakit parayı mı alacak ? Azcık mantıklı düşünün. O üründen senden para kesebilmesi için ilanını param güvende açacaksın ve alıcı param güvende ile ürünü senden alacak. Sahibinden üzerinde kredi para yükleme vs bir şey olmadığı için elden sattığın üründe senden para kesemezzzzzzzz.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
EmreE
Uzaktakiler için kötü olmuş aynı şehirde olan adamlar sahibinden satışı gerçekleştirmeden anlaşır buluşur satış gerçekleşir ilanı kaldırırlarda uzaktakiler için kötü olmuş
:)

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Uzaktakiler ürünü nasıl alıyor sanıyorsun ? Param güvende ile alıyorlar zaten. Hala alakası yok diyor şaka gibi.:D
1737536236272.png

Bak orada yeşil yazıda ne yazıyor. Param güvende yazıyor 2 tane teslimat seçeneği var zaten. Sahibindenin kargo teslimatının adı PARAM GÜVENDE.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
EmreE
Uzaktakiler ürünü nasıl alıyor sanıyorsun ? Param güvende ile alıyorlar zaten. Hala alakası yok diyor şaka gibi.:D
Alıntıyı görüntüle
Bak orada yeşil yazıda ne yazıyor. Param güvende yazıyor 2 tane teslimat seçeneği var zaten. Sahibindenin kargo teslimatının adı PARAM GÜVENDE.
Ya tamam kanka sensin ilanı aç sonra bi düzenle yap ilanı fiyat bölümüne in ne dediğmi anlarsın işlem bedeli çıktı fiyatları uzaktan alan alıcılar için yükseldi demeye çalışıyorum daha bana param güvende diyorsun

Çok basit şekilde anlatmaya çalışıyorum.
Adam malına 12bin tl istiyor
Sahibinden bu adamdam işlem bedeli alıyor bintl
12bin isteyen adam 11bin tl almaz o yüzden ilanı 13bine çıkarıyorki kendi 12bin tl alsın e adam aynı şehirde değil nakit alamayacak param güvendeye yönelicek param güvende de fiyata bin tl koyar diyelim oldu uzaktaki alıcınım maliyeti 14bin tl ben ondan bahsediyorum bana param güvende diyorsun

Ekler

• Screenshot_20250122-120517.jpg
    Screenshot_20250122-120517.jpg
    258.2 KB · Hit: 5

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ya tamam kanka sensin ilanı aç sonra bi düzenle yap ilanı fiyat bölümüne in ne dediğmi anlarsın
Al açtım. Komisyon yok tüm kazanç size ait diyor. 20 tane ilanım var zaten.

1737536768640.png

Ya tamam kanka sensin ilanı aç sonra bi düzenle yap ilanı fiyat bölümüne in ne dediğmi anlarsın işlem bedeli çıktı fiyatları uzaktan alan alıcılar için yükseldi demeye çalışıyorum daha bana param güvende diyorsun
Bak işte param güvendeyi seçiyorsun teslimatta. Bu kargo ile teslimatının adı param güvende. O seçeneği seçip ilan oluşturursan komisyon alıyor zaten. Bende sana diyorum ki param güvende ile ürün satan sayısı çok az. Bu yüzden ikinci eli bu olay %10 bile etkilemez. O yüzden konu içeriği ile başlığın alaka seviyesi %10 bile değil.
1737536894133.png

Kargo ile gönderimin adı. Alıcı içinde satıcı içinde aynı param güvende olarak geçiyor. Yani sen satıcı olarak kargo ile gönderimi yani param güvendeyi seçtiğin anda komisyon geliyor.
1737537180219.png

Bu seçeneği seçtiğinde karşına bu gelir.
1737537213241.png

Son düzenleme:
Top Bottom