Neler Yeni

Sahibinden Param Güvende Bitiyor mu?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
EmreE
Al açtım. Komisyon yok tüm kazanç size ait diyor. 20 tane ilanım var zaten.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak işte param güvendeyi seçiyorsun teslimatta. Bu kargo ile teslimatının adı param güvende. O seçeneği seçip ilan oluşturursan komisyon alıyor zaten. Bende sana diyorum ki param güvende ile ürün satan sayısı çok az. Bu yüzden ikinci eli bu olay %10 bile etkilemez. O yüzden konu içeriği ile başlığın alaka seviyesi %10 bile değil.
Alıntıyı görüntüle
Param güvende açınca mı komisyon alıyor benden şimdi anladım ne demek istediğni ama önceden almıyordu ben yeni fark ettim önceden de satış yapmıştım param güvende ile

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Sahibindende hadi param güvende kesmesini anlarız kargodur falan ama bu seferde işlem bedeli diye saçma bir şey getirmişler 11bine ilanda olan kart alıcı bunu 11bin civarına alıcak param güvende de olursa ama bana 10bin olarak gelicek böyle şaçma bir sistem daha görmedim komisyon tarzı bişi yapmışlar keşke adam gibi bişi yapsalarmış
Kullanmayın aga şu param güvendeyi zaten , rezalet bir sistem. Alıcı için iyi satıcı için çok kötü , benim arkadaşım laptop satmıştı alıcıya düzgün ulaşmıştı adam düşürüp kırmış sahibinden adamı haklı bulup parayi iade ettirdi. Birde bu rezalet sistem için komisyon alıyorlar şaka gibi. Aklınız varsa elden teslim edin kargoyla asla uğraşmayın, gerekirse şehir dışına satmayın.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kullanmayın aga şu param güvendeyi zaten , rezalet bir sistem. Alıcı için iyi satıcı için çok kötü , benim arkadaşım laptop satmıştı alıcıya düzgün ulaşmıştı adam düşürüp kırmış sahibinden adamı haklı bulup parayi iade ettirdi. Birde bu rezalet sistem için komisyon alıyorlar şaka gibi. Aklınız varsa elden teslim edin kargoyla asla uğraşmayın, gerekirse şehir dışına satmayın.
Zaten az var kullananlar. Onlarda bilmiyor. Söylüyoruz dinlemiyorlar. Bırak başı yansın ondan sonra aklı başına gelir 20 30k kaybetsin önce. Belki akıllanırlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen söylediysen o yine bildiğini yaptıysa hak etmiştir böylelerine üzülmeyeceksin bile.

Top Bottom