Neler Yeni

Sahibinden param güvende ürün satabilirmiyim?

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Merhaba arkadaşlar bir psu satacam 16 yaşındayım param güvende ile verecem sorun çıkmaz değil mi IBAN olarak papara hesabımı kullandım ürün satabilirim değilmi ve para paraya gider mi bildiğiniz gibi paparanın kendi ibanı var

Merhaba arkadaşlar bir psu satacam 16 yaşındayım param güvende ile verecem sorun çıkmaz değil mi IBAN olarak papara hesabımı kullandım ürün satabilirim değilmi ve para paraya gider mi bildiğiniz gibi paparanın kendi ibanı var
En iyisi bir sıkıntı çıkmaması adına ailenden birinin tc si üzerine satış yap ayrıca papara ibanı olmaz diye biliyorum garantiye almak için banka hesabının ibanıni gir

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Hocam satmayın. Alıcı ürüne iade talep edip yerine başka ürün yollayabiliyor ve bu ihtimal çok yüksek. Ve siz bu durumda ancak polise gidip mahkemeyle falan uğraşırsınız o da hemen sonuçlanmaz. Alıcının işine gelirse IBAN'a para atmasını söyleyin. Diğer türlü mağdur olma riski var.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam satmayın. Alıcı ürüne iade talep edip yerine başka ürün yollayabiliyor ve bu ihtimal çok yüksek. Ve siz bu durumda ancak polise gidip mahkemeyle falan uğraşırsınız o da hemen sonuçlanmaz. Alıcının işine gelirse IBAN'a para atmasını söyleyin. Diğer türlü mağdur olma riski var.
daha satmadım satma hevesim vardı şimdi gitti gibi yerine farklı ürün vermesi çok sıkıntı bu ürünü elden çıkaracak cevremde yok nasıl yapabilirim hocam

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
daha satmadım satma hevesim vardı şimdi gitti gibi yerine farklı ürün vermesi çok sıkıntı bu ürünü elden çıkaracak cevremde yok nasıl yapabilirim hocam
Dolap ile satılabilir aslında hocam onda aynı sıkıntı yaşanmıyorsa ama aradan çok para keser

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Yani yine sizin tercihiniz tabii ki riski göze alıyorsanız satabilirsiniz. Piyasada öyle kansız var ki kimseye güvenemez olduk.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Dolap ile satılabilir aslında hocam onda aynı sıkıntı yaşanmıyorsa ama aradan çok para keser
dolabı denemiştim aslında 500 liralık ürünümden 395 tl bıraktı sadece bana bende yapmadım

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Yani yine sizin tercihiniz tabii ki riski göze alıyorsanız satabilirsiniz. Piyasada öyle kansız var ki kimseye güvenemez olduk.
Bu konuyu araştırmanızı tavsiye ederim. Dolap'tan birçok kez satış yaptım hiçbirinde de sorun yaşamadım çok şükür ama bu yaşamayacağınız anlamına gelmez. Param Güvende'den daha güvenli olduğunu söyleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom