Neler Yeni

Sahibinden param güvende papara hesabıma gelmedi

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
bende aynı şeyi yapmıştım sahibinden ile iletişime geç hallediyorlar banka hesabı eklemen gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesap kiminse onun adına kart eklemen gerekiyor diye biliyorum bilgin olsun
Benim banka hesabım yok 16 yaşındayım babamın ki ile olmuyor mu sahibindenden değiştim ama sonradan olur mu acaba

ben zamanında bir şekilde papara hesabımı bağlamıştım şuan sadece kendi papara hesabıma para atabiliyorum anne de olur fark etmez ama veli şart ilk gidişte
Yani ibanı var değil mi hocam ilk imza kartının

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Benim banka hesabım yok 16 yaşındayım babamın ki ile olmuyor mu sahibindenden değiştim ama sonradan olur mu acaba

Yani ibanı var değil mi hocam ilk imza kartının
evet ibanı var daha önce param güvendeyle ürün satıp para da çektim

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Hocam annem ile gidecem annemin banka hesabı yok sorun olur mu
ben çıkarttırırken yanlış hatırlamıyorsam velinin iş bankası hesabı olması gerekiyordu ama yoksa bile hesap açıyorlar gidince. bu arada sahibinden hesap ismini değiştirip iban ekleyin dediyse aileden birininki de oluyordur herhalde bende olmuyor diye biliyordum.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
ben çıkarttırırken yanlış hatırlamıyorsam velinin iş bankası hesabı olması gerekiyordu ama yoksa bile hesap açıyorlar gidince. bu arada sahibinden hesap ismini değiştirip iban ekleyin dediyse aileden birininki de oluyordur herhalde bende olmuyor diye biliyordum.
Hocam pazartesi bekleyecem çünkü hizmetler pzt yatiracaklarını söylediler ancak benim inancım yok eğer yatmazsa mecbur annemle gidip ilk imza kartı çıkartacaz oradaki parayı çekebiliyoruz değil mi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Hocam pazartesi bekleyecem çünkü hizmetler pzt yatiracaklarını söylediler ancak benim inancım yok eğer yatmazsa mecbur annemle gidip ilk imza kartı çıkartacaz oradaki parayı çekebiliyoruz değil mi
evet atmlerden vs çekebilirsiniz kartın gelmesi 3-5 gün sürüyor gidince sorarsınız belki kart gelmeden hesaba girip iban görüntüleniyordur.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
evet atmlerden vs çekebilirsiniz kartın gelmesi 3-5 gün sürüyor gidince sorarsınız belki kart gelmeden hesaba girip iban görüntüleniyordur.
Kartı kargo ile mi veriyorlar yoksa oradan mı temin ediyoruz bana çok lazım banka kartı bir bir sürü satacak eşyam var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,847
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom