Sahibinden param güvende papara hesabıma gelmedi

DanteSparda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Param güvende hizmeti ile bir psu sattım alıcıya ulaşıp onay vermiştir iyzco'dan mail gelmiş ve para yatırılmıştır diyor ama papara girdiğimde param yok ne yapmam lazım
IMG_20240215_222406_464.jpg

Dostum papara hesabına mı çektim dedin sen??
Papara ibanı iyzico gibi otomatik çalışan sistemlerde gözüken bir şey değil iyzipay ödeme sistemini kullanıyoruz sadece resmi banka hesapları veya devlete bağlı banka abone nosu üzerine ödeme yapıyorlar. Senin para oldu puf haberin olsun. Papara dan hesap dökümünü istiyip sahibinden ile iletişime geç fakat bir şey çıkmayacak bilgin olsun

Dostum papara hesabına mı çektim dedin sen??
Papara ibanı iyzico gibi otomatik çalışan sistemlerde gözüken bir şey değil iyzipay ödeme sistemini kullanıyoruz sadece resmi banka hesapları veya devlete bağlı banka abone nosu üzerine ödeme yapıyorlar. Senin para oldu puf haberin olsun. Papara dan hesap dökümünü istiyip sahibinden ile iletişime geç fakat bir şey çıkmayacak bilgin olsun
Şöyle bir şey var hocam hizmetleri aradiğımda ibanını değiştirecekler ve yeni Ibana parayı 3 günde atacaklar

Papara elektronik bir cüzdan dir banka hesabı değildir bundan dolayı belirlemelere saçma olur yine de paranı kurtarmaya bak

Papara elektronik bir cüzdan dir banka hesabı değildir bundan dolayı belirlemelere saçma olur yine de paranı kurtarmaya bak
16 yaş olduğu için babamın hesabına atacam hizmetleri aradiğımda durumu belirttim onlarda sahibinden ismin ile babanınkini aynı yap ve onu ibanını gir dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bundan sonra param güvende yerine havale yöntemi ile mı satayım sizce papara atılıyor demi

Son düzenleme:
Hocam banka olarak odea bank ibanına çekebilir miyim o ön ödemeli kart değil sanırsam

Hocam banka olarak odea bank ibanına çekebilir miyim o ön ödemeli kart değil sanırsam
hocam babanla şubeye git bazı bankaların 18 yaş altı özel kartları oluyor misal iş banlasının ilk imza adı altında bir kartı var para gönderilmiyor fakat bu tarz yerlerde ibanı kullanabiliyorsun zaten para gönderme hariç her şey paparayla aynı

hocam babanla şubeye git bazı bankaların 18 yaş altı özel kartları oluyor misal iş banlasının ilk imza adı altında bir kartı var para gönderilmiyor fakat bu tarz yerlerde ibanı kullanabiliyorsun zaten para gönderme hariç her şey paparayla aynı
para gönderilmiyor derken siz başkasına atamıyorsunuz o da paparadan yapılıyor zaten başkaları ibana atabiliyor

para gönderilmiyor derken siz başkasına atamıyorsunuz o da paparadan yapılıyor zaten başkaları ibana atabiliyor
Hocam ilk imza kartında IBAN var değil mi oradan paparaya atabiliyormuyum bana şu lazım birde annem olur mu

bende aynı şeyi yapmıştım sahibinden ile iletişime geç hallediyorlar banka hesabı eklemen gerekiyor

Hocam ilk imza kartında IBAN var değil mi oradan paparaya atabiliyormuyum bana şu lazım birde annem olur mu
hesap kiminse onun adına kart eklemen gerekiyor diye biliyorum bilgin olsun

ben zamanında bir şekilde papara hesabımı bağlamıştım şuan sadece kendi papara hesabıma para atabiliyorum anne de olur fark etmez ama veli şart ilk gidişte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,932
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri