Neler Yeni

🔥İndirim Sahibinden ParamGüvende Kuponları

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Cem
çok mantıklı degil ama hic yoktan iyidir
1725382354177.png

kapakplak

80+
Reisim param güvendeyle PC yollanmiyor galiba eğer PC büyükse ben akvaryum kasalı PC almıştım desi limitini aşıyor diye yollayamadi satıcı
Evet onun için başka forumda konu açtım biri ptt ile gönderse sıkıntı çıkarmıyorlar dedi bana sadece içindeki parçaları yazmamız lazım direkt pc dememek lazimis yoksa almıyorlar onun için kasadaki bileşenlerin hepsinin markasını modelini yazicaksin kargocuya vericen öyle anladım ben insalah sıkıntı çıkmaz zaten bir şey kaybetmiyorum alacagim pc kasasi baya ince ve hafif gözüküyor ama monitör klavye mouse ile gelecegi içinde sıkıntı olabilir

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Erdem çay
Şu anlık kupon karşılıyor bedeli gerçekten çok fazla hizmet bedeli ama her türlü alıcıyı koruyor bu yanı için değer yinede
Sistem tamamen bozuk.

İşlem onaylanınca hizmet bedelini cukka ediyor.

Eğer sorun çıkarsa savcılığa git avukatınla konuş diyip işin içinden çıkıyorlar.

Şahsen burdan param güvende ile işlem yapmam, sistem o kadar çok alıcı için çalışıyor ki dürüst adam bile acaba diyebilir.

kapakplak

80+
Sistem tamamen bozuk.

İşlem onaylanınca hizmet bedelini cukka ediyor.

Eğer sorun çıkarsa savcılığa git avukatınla konuş diyip işin içinden çıkıyorlar.

Şahsen burdan param güvende ile işlem yapmam, sistem o kadar çok alıcı için çalışıyor ki dürüst adam bile acaba diyebilir.
Evet satıcı için kötü ben alıcı olduğum için sansliyim param güvende ile satış yapılmaz zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Utku
Baktılar adam kaybediyorlar amazonu kopyala yapıştır yapmışlar😆
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Bora Yilmaz
satıcılar için sıkıntı da alıcılar için de sıkıntı mı bu olay?

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
mecit burak kılıç
satıcılar için sıkıntı da alıcılar için de sıkıntı mı bu olay?
alıcı için niye sıkıntı olsun ki? para sahbinden havuzunda 3-5 gün bekliyor sen ekran kartını al dilediğin gibi kullan 5.günde patlak verdi yapıştır iadeyi yolla geri ne karşı taraf itiraz edebilir nede bir şey olabilir tek yanan şey senin param güvende komisyonun olur oda şuanki kampanya ile yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Bora Yilmaz
alıcı için niye sıkıntı olsun ki? para sahbinden havuzunda 3-5 gün bekliyor sen ekran kartını al dilediğin gibi kullan 5.günde patlak verdi yapıştır iadeyi yolla geri ne karşı taraf itiraz edebilir nede bir şey olabilir tek yanan şey senin param güvende komisyonun olur oda şuanki kampanya ile yok
satıcı icin de belki bir acıgı vardır bos kutu yolluyolardır vs.

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Şahin
Bilgisayar aksesuarları bakıyorum en düşük fiyattan %25 hotwells çıkıyor karşıma çok akıllı bu hotwellscilar bı de başlığa kuponla alabilirsiniz yazmışlar

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
can
Bilenler vardır lakin bilmeyenler için yazıyorum satacağınız ürünü yada alcağınız ürünü pc donanım katogarisinden yaparsanız 400 tllik indirim alırsınız aksesuardan satış koyarsanız 250 tl veriyor

vaypcnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Şener Bey
Screenshot_2024-12-09-12-03-12-070_com.sahibinden.jpg

Sahibinden indirim kuponu kampanyası yenilenmiş, 9-12 Aralık tarihlerinde.

Top Bottom