Evet onun için başka forumda konu açtım biri ptt ile gönderse sıkıntı çıkarmıyorlar dedi bana sadece içindeki parçaları yazmamız lazım direkt pc dememek lazimis yoksa almıyorlar onun için kasadaki bileşenlerin hepsinin markasını modelini yazicaksin kargocuya vericen öyle anladım ben insalah sıkıntı çıkmaz zaten bir şey kaybetmiyorum alacagim pc kasasi baya ince ve hafif gözüküyor ama monitör klavye mouse ile gelecegi içinde sıkıntı olabilirReisim param güvendeyle PC yollanmiyor galiba eğer PC büyükse ben akvaryum kasalı PC almıştım desi limitini aşıyor diye yollayamadi satıcı
Sistem tamamen bozuk.Şu anlık kupon karşılıyor bedeli gerçekten çok fazla hizmet bedeli ama her türlü alıcıyı koruyor bu yanı için değer yinede
Evet satıcı için kötü ben alıcı olduğum için sansliyim param güvende ile satış yapılmaz zatenSistem tamamen bozuk.
İşlem onaylanınca hizmet bedelini cukka ediyor.
Eğer sorun çıkarsa savcılığa git avukatınla konuş diyip işin içinden çıkıyorlar.
Şahsen burdan param güvende ile işlem yapmam, sistem o kadar çok alıcı için çalışıyor ki dürüst adam bile acaba diyebilir.
alıcı için niye sıkıntı olsun ki? para sahbinden havuzunda 3-5 gün bekliyor sen ekran kartını al dilediğin gibi kullan 5.günde patlak verdi yapıştır iadeyi yolla geri ne karşı taraf itiraz edebilir nede bir şey olabilir tek yanan şey senin param güvende komisyonun olur oda şuanki kampanya ile yoksatıcılar için sıkıntı da alıcılar için de sıkıntı mı bu olay?
satıcı icin de belki bir acıgı vardır bos kutu yolluyolardır vs.alıcı için niye sıkıntı olsun ki? para sahbinden havuzunda 3-5 gün bekliyor sen ekran kartını al dilediğin gibi kullan 5.günde patlak verdi yapıştır iadeyi yolla geri ne karşı taraf itiraz edebilir nede bir şey olabilir tek yanan şey senin param güvende komisyonun olur oda şuanki kampanya ile yok