Neler Yeni

🔥İndirim Sahibinden ParamGüvende Kuponları

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Hüseyin Kurt
Şu ilan ücretlerini azaltsinlar yıl başı 1 TL idi şimdi 3.5 TL

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Baran Çelik
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Lan olum kafanız mi iyi param güvendeyle ürün alınmaz diyen param dolandırıcı da diyen var da lan bu sistem alıcı sonuna kadar koruyor nasıl bunu diyebiliyorsunuz. Satıcıyi da sonuna kadar sk yor. Sen ürünü sattın ya heh işte alıcı isterse ürünü alır sonra kutunun içine büyük abdestini yapar sana gönderir ama sahibinden beni bağlamaz der alıcıya parasını iade eder sen de mal gibi kalırsın :kekw:

Spectre_zz

80+ Bronze
Lan olum kafanız mi iyi param güvendeyle ürün alınmaz diyen param dolandırıcı da diyen var da lan bu sistem alıcı sonuna kadar koruyor nasıl bunu diyebiliyorsunuz. Satıcıyi da sonuna kadar sk yor. Sen ürünü sattın ya heh işte alıcı isterse ürünü alır sonra kutunun içine büyük abdestini yapar sana gönderir ama sahibinden beni bağlamaz der alıcıya parasını iade eder sen de mal gibi kalırsın
neyyy o nası oluyor ya

delPierro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hasan Alnıkara
Sistem tamamen bozuk.

İşlem onaylanınca hizmet bedelini cukka ediyor.

Eğer sorun çıkarsa savcılığa git avukatınla konuş diyip işin içinden çıkıyorlar.

Şahsen burdan param güvende ile işlem yapmam, sistem o kadar çok alıcı için çalışıyor ki dürüst adam bile acaba diyebilir.
Aklı olan bu param güvende denilen saçmalık ile satış yapmaz zaten, tamamen alıcı odaklı bir sistem

Robius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
BEKİR ALTIN
Satıcının ve alıcının profili önemli. Alan kişi ürün satmis ve yorunlari iyide sıkıntı olmuyor. 10 a yakın satış yaptım param güvende ile sorun olmadı. Dikkatli olmakta fayda var

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
eyyüb
bu para güvende ürün satıcam ama afedersiniz millet yvş olmuş güvenemiyorum alırkende aynı satarkende 1 kere sağlam satışım oldu.
onun harici ekran kartı aldım bir ara 0 gibi göstermiş mal gemişti pişmiş :D resmen rengi değişmiş alakası yoktu fotorafala cv ısınma dedim allah bildiği gibi etsin kargo iyi bir ücret şitlediler ozaman bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Uğur ceylan
Alıcı-Satıcı yorumlarana nereden bakılıyor acaba ?

Vitamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkan Bahar
Lan olum kafanız mi iyi param güvendeyle ürün alınmaz diyen param dolandırıcı da diyen var da lan bu sistem alıcı sonuna kadar koruyor nasıl bunu diyebiliyorsunuz. Satıcıyi da sonuna kadar sk yor. Sen ürünü sattın ya heh işte alıcı isterse ürünü alır sonra kutunun içine büyük abdestini yapar sana gönderir ama sahibinden beni bağlamaz der alıcıya parasını iade eder sen de mal gibi kalırsın :kekw:
20000TL'ye ps5 aldın diyelim, adam sana sorunlu ürün gönderdi sende iade ettin. 1400TL param güvende hizmet bedeli sana geri iade olmuyor. O yüzden alıcı olarak senin de bilinçli ve dikkatli olman lazım.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Dolap vb de aynı üstüne üstlük hem satıcı hem alıcıya hizmet bedeli olarak köstürüp birde 5 TL diye kargo ücretini 150 TL kesiyorlar.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Baran Çelik
20000TL'ye ps5 aldın diyelim, adam sana sorunlu ürün gönderdi sende iade ettin. 1400TL param güvende hizmet bedeli sana geri iade olmuyor. O yüzden alıcı olarak senin de bilinçli ve dikkatli olman lazım.
Yahu onu biliyoruz da alıcı daha güvende bu durumda, satıcı her türlü çok risk altında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,166
Üyeler
163,119
Son üye
Kpll12345
Top Bottom