Neler Yeni

Sahibinden Pc alınır mı?

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Arkadaşlar Sahibinden get ile pc alıcağız ama babam güvenemiyor ne gibi hususlara dikkat etmemiz lazım adam bize ne gibi güvence vermesi lazım bilen açıklayabilirmi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar Sahibinden get ile pc alıcağız ama babam güvenemiyor ne gibi hususlara dikkat etmemiz lazım adam bize ne gibi güvence vermesi lazım bilen açıklayabilirmi
Parçaların tek tek testini yapması lazım. Orijinal olduğunu kanıtlamak için garanti belgesini, ürün kodunu vb. göstermesi ve vermesi lazım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sorun yaşarsan sorunsuz iade yaparsın GET sisteminde, sistem alıcıyı koruyor.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Get ile para ödediğin zaman para satıcıya geçmez direkt. Sahibinden kasasında bekler para. Satıcı ürünü sana kargolar. Ürün bahsettiği gibiyse onay verirsin. Onaydan sonra kasadaki ödediğin para satıcıya geçer.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ee hocam eğer onay verdikten sonra pc patlak verirse ne olucak bizim herhangi bi kanun hakkımız oluyormu

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
ee hocam eğer onay verdikten sonra pc patlak verirse ne olucak bizim herhangi bi kanun hakkımız oluyormu
Onay verdikten sonra pc patlarsa gg olur yani satıcının insafına kalmış bir şey ki kimse geri almaz bozuk malı. Adam der ben sağlam sattım bozuğunu geri mi alıyım diye.

Ratorest

80+ Silver
Peki satıcı ürün geldiği hâlde onay vermezse ne olur bende ürün satıyorum da

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Peki satıcı ürün geldiği hâlde onay vermezse ne olur bende ürün satıyorum da
Otomatik onaylanıyor bir süre sonra 14 gün olması lazım. Tam hatırlamıyorum ama ya 7 ya da 14 gün içinde otomatik onaylanıyor.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Testlerini iste.
Get ile alım yap.
Satıcı ile iletişimde kal.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Belli bir süresi var o süre içerisinde onay vermezse herhangi bir işlemde yapmazsa sistem otomatik onaylayıp parayı satıcıya aktarıyor alışveriş tamamlanmış oluyor.

Top Bottom