Parçaların tek tek testini yapması lazım. Orijinal olduğunu kanıtlamak için garanti belgesini, ürün kodunu vb. göstermesi ve vermesi lazım.Arkadaşlar Sahibinden get ile pc alıcağız ama babam güvenemiyor ne gibi hususlara dikkat etmemiz lazım adam bize ne gibi güvence vermesi lazım bilen açıklayabilirmi
Sorun yaşarsan sorunsuz iade yaparsın GET sisteminde, sistem alıcıyı koruyor.Arkadaşlar Sahibinden get ile pc alıcağız ama babam güvenemiyor ne gibi hususlara dikkat etmemiz lazım adam bize ne gibi güvence vermesi lazım bilen açıklayabilirmi
Onay verdikten sonra pc patlarsa gg olur yani satıcının insafına kalmış bir şey ki kimse geri almaz bozuk malı. Adam der ben sağlam sattım bozuğunu geri mi alıyım diye.ee hocam eğer onay verdikten sonra pc patlak verirse ne olucak bizim herhangi bi kanun hakkımız oluyormu
Otomatik onaylanıyor bir süre sonra 14 gün olması lazım. Tam hatırlamıyorum ama ya 7 ya da 14 gün içinde otomatik onaylanıyor.Peki satıcı ürün geldiği hâlde onay vermezse ne olur bende ürün satıyorum da