Neler Yeni

Sahibinden Saçma İlanlar

milenix

80+ Gold
arkadaşlar sahibindende öylesine bakıyordum ama o kadar saçma berbat veya dolandırıcı ilanlar gördüm ki burayada yazıyorum

1. Bir sistem: Asla fiyatını haketmeyen üzerine birkaç süsleme yapıp bu işten anlamayan insanları dolandıran bir sistem + monitör klavye vb. en kalitesizlerinden
2. İkinci el canavar pc :): Ekran kartına gelene kadar her şey güzeldi, 5900x'e o ekran kartı
3. Rtx 3060'dan iyi: fiyatına kızmıyorum gayet iyi fakat rtx 3060'dan daha iyi yazması (bknz1 bknz2)
4. xeon e5 2680v4: aliexpress yarı fiyatına dahi bulunabiliyorken böyle bir fiyat (bknz1 bknz2)
5. Togg Manisa: Söylenecek çok bir söz yok.

bu böyle uzar gider...

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ
5. Gayet normal bu arada

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Alan adı iyimiş aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yalçın Filik
arkadaşlar sahibindende öylesine bakıyordum ama o kadar saçma berbat veya dolandırıcı ilanlar gördüm ki burayada yazıyorum

1. Bir sistem: Asla fiyatını haketmeyen üzerine birkaç süsleme yapıp bu işten anlamayan insanları dolandıran bir sistem + monitör klavye vb. en kalitesizlerinden
2. İkinci el canavar pc :): Ekran kartına gelene kadar her şey güzeldi, 5900x'e o ekran kartı
3. Rtx 3060'dan iyi: fiyatına kızmıyorum gayet iyi fakat rtx 3060'dan daha iyi yazması (bknz1 bknz2)
4. xeon e5 2680v4: aliexpress yarı fiyatına dahi bulunabiliyorken böyle bir fiyat (bknz1 bknz2)

bu böyle uzar gider...
2.bence ekran kartı satılmış, süs niyetine takılmış gibi duruyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ
Togg isim haklarını almadan Togg ismiyle satış yapmaz ilerde büyük bir tazminat öder
Satis yapmak icin degil domaini satiyor bu yillardor yapilan sey adamin hakki kimsede alamaz elinden firma bunu dusunup ya alicakti yada adamdan alicak hak ona ait

milenix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satis yapmak icin degil domaini satiyor bu yillardor yapilan sey adamin hakki kimsede alamaz elinden firma bunu dusunup ya alicakti yada adamdan alicak hak ona ait
demek istediğim kullanılamayacak bir domain kimse almaz o yüzden adamın elinde patlar açıklamaya yazdığına bakaraktan öyle demiştim:
TOGG alan adı, bayi açmayı düşünenler yada bu isimleri bayilere pazarlayacak girişimciler için büyük bir fırsat.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

bu böyle uzar gider...
1.İlana patladım
2.İlana da gümledim( O fiyat bandında GTX 1650 alıyorsunuz yalnız Link :D )
3.İlana GÖMCÜRDÜM

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,735
İsim
Oğuz
demek istediğim kullanılamayacak bir domain kimse almaz o yüzden adamın elinde patlar açıklamaya yazdığına bakaraktan öyle demiştim:
En kötü Togg satın alır, istersen marka ismi olsun kim almışsa domain ona aittir, isterse kullanır bile.

milenix

80+ Gold
En kötü Togg satın alır, istersen marka ismi olsun kim almışsa domain ona aittir, isterse kullanır bile.
domaini kullanabilir ama nasıl kullanacak Togg Manisa diye bir site kursa ceza yer onun yerine başka bir şey koysa domainle alakası ne insanlar uzak durur kuracağı siteden onu diyorum

Top Bottom