Neler Yeni

Sahibinden satışı için yardım

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Arkadaşlar konuyu hangi başlığa açıcağımı bilemedim buraya açtım. Şimdi anlatıyorum, ben yaklaşık ekimin başında rx580 kart aldım bi adama güvenerek. Kart bende 1 ay kadar kaldı ve kullanmak nasip olmadı bende başka birine sattım kartı sahibinden üzerinden. Adam kartı aldı. Bana 1 hafta içinde hiçbir sorunu yok mis gibi çalışıyor dedi. Tamam dedim. Sonra herif 1 buçuk ay kadar dokunmamış pcye, tekrar açtığında ise oyunlarda PC reset atıyormuş. Kart patlak çıktı diye de beni suçluyor şimdi.başka pclerde denemiş testlerini yapmış falan beyaz ekran veriyor dedi bana. 1400 TL para iademi istiyorum diyor. Şimdi kartı gidip sahibindene koymuş 1400tlye, eğer 1 ay içinde başkasına satamazsam 1 ay sonra mahkemeye gidicem bozuk kart sattı paramı vermiyo diye şikayet edicem diyor. Burada sizin bildiğiniz kadarıyla (2.el veya sahibinden politikaları gereğince) kim haklı haksız durumda?
Hayır zaten cepte param yok adama 1400tl parayı falan bulamamda. Saçma saçma işlerle uğraşıyorum günlerdir.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
engelle geç

VitoScaletta

80+ Gold
dava açınca bişey olucağını sanmıyorum sabah akşam birileri birilerine dava açıyor

Top Bottom