Neler Yeni

sahibinden sitesinden mouse alınır mı

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
2. el mouse klavye kulaklık alınmaz bence. tuşlara nasıl basıldığı belli değil AIDS bulaşır mı o bile belli değil :D mouseun 2 aylık ömrü kalmış olabilir mesela ya da haftaya çift tıklar
Ama hocama katılıyorum çift tıklama sorunu ile bende karşılaştım aşşırı sıkıntılı Cs de sprey atamıyosun bir anda takılıyor falan gibisinden

Berkyozclk

80+ Bronze
büyük ihtimal alırsam ürün 0 gibi bir şey gelicek ama ben korktugum icin iade vs olayları olmaz diye almayacagım galiba

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
2. el mouse buldum gayet hosuma gitti aradıgım urundu zaten normalde elimdeki mouseyi iade edip 0 alıcaktım ama iade edemedim 2. el mouse alırsam ne olur bozuk vs gelirse ne yapmam lazım guvenilir mi ?
Hocam öncelikle selamlar.
Hem çokça 2. el ürün satın alıp sattığım için hem de Sahibinden sitesinden çokça işlem yaptığım için size gönül rahatlığıyla şunları diyebilirim:
1. Alacağınız ürünün kutu-garanti-fatura bilgisi ilanın açıklama bölümünde yazmıyorsa bizzat satıcıya sorun çünkü bazen yazmayı unutuyorlar veya yazmaya üşeniyorlar,
2. Elektronik ürünleri kesinlikle ve kesinlile Param Güvende aracılığıyla satın alın çünkü herhangi bir sıkıntı yaşarsanız (ürün söylendiği gibi olmayabilir, farklı bir ürün veya arızalı bir ürün gönderilebilir veya paketlemesi kötü olduğundan veya kargocu abilerimiz röveşata çekip ürüne zarar verebilir),
3. Satıcıyla ürünü almadan önce detaylı bir fotoğraf ve video çekmesini isteyin (alacağınız ürün mouse olduğu için şunları isteyin: click testi, scroll testi 3. ve 4. buton testi ve çift tıklama olup olmadığına dair sağ ve sol click testi... Bunların hepsini size hem video hem de fotoğrafla kanıtlasın.

Ben de 2. el mouse almıştım ve bunları yaparak kendimi güvenceye aldım. Herhangi bir sorunla karşılaşsaydım direkt olarak iade ederdim çünkü Param Güvende aracılığıyla yaptım. Ayrıca Param Güvende satıcıdan çok alıcıya daha çok değer verir ve bu sebeple elektronik ürün satan bazı satıcılar hiçbir şekilde Param Güvende ile satış yapmak istemezler çünkü alıcılardan zarar görme korkusu veya kargo şirketlerinin ürüne zarar vermesinden endişe duyarlar.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Hem çokça 2. el ürün satın alıp sattığım için hem de Sahibinden sitesinden çokça işlem yaptığım için size gönül rahatlığıyla şunları diyebilirim:
1. Alacağınız ürünün kutu-garanti-fatura bilgisi ilanın açıklama bölümünde yazmıyorsa bizzat satıcıya sorun çünkü bazen yazmayı unutuyorlar veya yazmaya üşeniyorlar,
2. Elektronik ürünleri kesinlikle ve kesinlile Param Güvende aracılığıyla satın alın çünkü herhangi bir sıkıntı yaşarsanız (ürün söylendiği gibi olmayabilir, farklı bir ürün veya arızalı bir ürün gönderilebilir veya paketlemesi kötü olduğundan veya kargocu abilerimiz röveşata çekip ürüne zarar verebilir),
3. Satıcıyla ürünü almadan önce detaylı bir fotoğraf ve video çekmesini isteyin (alacağınız ürün mouse olduğu için şunları isteyin: click testi, scroll testi 3. ve 4. buton testi ve çift tıklama olup olmadığına dair sağ ve sol click testi... Bunların hepsini size hem video hem de fotoğrafla kanıtlasın.

Ben de 2. el mouse almıştım ve bunları yaparak kendimi güvenceye aldım. Herhangi bir sorunla karşılaşsaydım direkt olarak iade ederdim çünkü Param Güvende aracılığıyla yaptım. Ayrıca Param Güvende satıcıdan çok alıcıya daha çok değer verir ve bu sebeple elektronik ürün satan bazı satıcılar hiçbir şekilde Param Güvende ile satış yapmak istemezler çünkü alıcılardan zarar görme korkusu veya kargo şirketlerinin ürüne zarar vermesinden endişe duyarlar.
Bu söylediğim maddelerin hepsi uygunsa o ilan için alabilirsiniz...

Berkyozclk

80+ Bronze

hocam eyvalla ne desem az cok sag olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu söylediğim maddelerin hepsi uygunsa o ilan için alabilirsiniz...
tamamen yeni urun 0 gibi duruyor kutulu garantili dediklerin uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,173
Üyeler
165,479
Son üye