Berkyozclk
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah sag ol iade durumu olmaz bozuk gelirse ortada kalırım diye korkuyordum tesekkur ederim
eyvallah sag ol iade durumu olmaz bozuk gelirse ortada kalırım diye korkuyordum tesekkur ederim
Ama hocama katılıyorum çift tıklama sorunu ile bende karşılaştım aşşırı sıkıntılı Cs de sprey atamıyosun bir anda takılıyor falan gibisinden2. el mouse klavye kulaklık alınmaz bence. tuşlara nasıl basıldığı belli değil AIDS bulaşır mı o bile belli değil mouseun 2 aylık ömrü kalmış olabilir mesela ya da haftaya çift tıklar
hocam bozuk gelirse iade durumu oluyormus arkadaş öyle dediAma hocama katılıyorum çift tıklama sorunu ile bende karşılaştım aşşırı sıkıntılı Cs de sprey atamıyosun bir anda takılıyor falan gibisinden
kanka iade edebileceğini sanmıyorum, sahibinden iade sürecine karışmıyor sadece satıcının insafına kalıyor diye biliyorumeyvallah sag ol iade durumu olmaz bozuk gelirse ortada kalırım diye korkuyordum tesekkur ederim
Aynen hocam ücretsiz iade diye bir şey var arkadaş anlattı zaten ,okudumhocam bozuk gelirse iade durumu oluyormus arkadaş öyle dedi
hocam biri iade alır diyo biri almaz diyo anlamadımkanka iade edebileceğini sanmıyorum, sahibinden iade sürecine karışmıyor sadece satıcının insafına kalıyor diye biliyorum
arkadaş iade işlemi yapmamış? sadece satış yapmış attığı sslerdehocam biri iade alır diyo biri almaz diyo anlamadım
Hocam öncelikle selamlar.2. el mouse buldum gayet hosuma gitti aradıgım urundu zaten normalde elimdeki mouseyi iade edip 0 alıcaktım ama iade edemedim 2. el mouse alırsam ne olur bozuk vs gelirse ne yapmam lazım guvenilir mi ?
Onun bile bi sıkıntısı vardı kankam düzelttiler mi bilmiyorum o yüzden ona çok güvenmemek lazım diye biliyorum şu anlıkParam Güvende İle Al Problem Olmaz
Bu söylediğim maddelerin hepsi uygunsa o ilan için alabilirsiniz...Hocam öncelikle selamlar.
Hem çokça 2. el ürün satın alıp sattığım için hem de Sahibinden sitesinden çokça işlem yaptığım için size gönül rahatlığıyla şunları diyebilirim:
1. Alacağınız ürünün kutu-garanti-fatura bilgisi ilanın açıklama bölümünde yazmıyorsa bizzat satıcıya sorun çünkü bazen yazmayı unutuyorlar veya yazmaya üşeniyorlar,
2. Elektronik ürünleri kesinlikle ve kesinlile Param Güvende aracılığıyla satın alın çünkü herhangi bir sıkıntı yaşarsanız (ürün söylendiği gibi olmayabilir, farklı bir ürün veya arızalı bir ürün gönderilebilir veya paketlemesi kötü olduğundan veya kargocu abilerimiz röveşata çekip ürüne zarar verebilir),
3. Satıcıyla ürünü almadan önce detaylı bir fotoğraf ve video çekmesini isteyin (alacağınız ürün mouse olduğu için şunları isteyin: click testi, scroll testi 3. ve 4. buton testi ve çift tıklama olup olmadığına dair sağ ve sol click testi... Bunların hepsini size hem video hem de fotoğrafla kanıtlasın.
Ben de 2. el mouse almıştım ve bunları yaparak kendimi güvenceye aldım. Herhangi bir sorunla karşılaşsaydım direkt olarak iade ederdim çünkü Param Güvende aracılığıyla yaptım. Ayrıca Param Güvende satıcıdan çok alıcıya daha çok değer verir ve bu sebeple elektronik ürün satan bazı satıcılar hiçbir şekilde Param Güvende ile satış yapmak istemezler çünkü alıcılardan zarar görme korkusu veya kargo şirketlerinin ürüne zarar vermesinden endişe duyarlar.
hocam eyvalla ne desem az cok sag olunHocam öncelikle selamlar.
Hem çokça 2. el ürün satın alıp sattığım için hem de Sahibinden sitesinden çokça işlem yaptığım için size gönül rahatlığıyla şunları diyebilirim:
1. Alacağınız ürünün kutu-garanti-fatura bilgisi ilanın açıklama bölümünde yazmıyorsa bizzat satıcıya sorun çünkü bazen yazmayı unutuyorlar veya yazmaya üşeniyorlar,
2. Elektronik ürünleri kesinlikle ve kesinlile Param Güvende aracılığıyla satın alın çünkü herhangi bir sıkıntı yaşarsanız (ürün söylendiği gibi olmayabilir, farklı bir ürün veya arızalı bir ürün gönderilebilir veya paketlemesi kötü olduğundan veya kargocu abilerimiz röveşata çekip ürüne zarar verebilir),
3. Satıcıyla ürünü almadan önce detaylı bir fotoğraf ve video çekmesini isteyin (alacağınız ürün mouse olduğu için şunları isteyin: click testi, scroll testi 3. ve 4. buton testi ve çift tıklama olup olmadığına dair sağ ve sol click testi... Bunların hepsini size hem video hem de fotoğrafla kanıtlasın.
Ben de 2. el mouse almıştım ve bunları yaparak kendimi güvenceye aldım. Herhangi bir sorunla karşılaşsaydım direkt olarak iade ederdim çünkü Param Güvende aracılığıyla yaptım. Ayrıca Param Güvende satıcıdan çok alıcıya daha çok değer verir ve bu sebeple elektronik ürün satan bazı satıcılar hiçbir şekilde Param Güvende ile satış yapmak istemezler çünkü alıcılardan zarar görme korkusu veya kargo şirketlerinin ürüne zarar vermesinden endişe duyarlar.
tamamen yeni urun 0 gibi duruyor kutulu garantili dediklerin uygunBu söylediğim maddelerin hepsi uygunsa o ilan için alabilirsiniz...