Neler Yeni

sahibinden sitesinden mouse alınır mı

Berkyozclk

80+ Bronze
2. el mouse buldum gayet hosuma gitti aradıgım urundu zaten normalde elimdeki mouseyi iade edip 0 alıcaktım ama iade edemedim 2. el mouse alırsam ne olur bozuk vs gelirse ne yapmam lazım guvenilir mi ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz
2. el mouse buldum gayet hosuma gitti aradıgım urundu zaten normalde elimdeki mouseyi iade edip 0 alıcaktım ama iade edemedim 2. el mouse alırsam ne olur bozuk vs gelirse ne yapmam lazım guvenilir mi ?
Param Güvende İle Al Problem Olmaz

Kerem gök

80+ Silver
2. el mouse klavye kulaklık alınmaz bence. tuşlara nasıl basıldığı belli değil AIDS bulaşır mı o bile belli değil :D mouseun 2 aylık ömrü kalmış olabilir mesela ya da haftaya çift tıklar

Berkyozclk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. el mouse klavye kulaklık alınmaz bence. tuşlara nasıl basıldığı belli değil AIDS bulaşır mı o bile belli değil :D mouseun 2 aylık ömrü kalmış olabilir mesela ya da haftaya çift tıklar
hocam alacagım mosuse kaliteli bir model ve satıcının da kutusu garantisi vs var yeni urun sanırım oyle dusunuyorum bozuk gelme durumunda iade durumu oluyor mu onu merak ediyorum

Kerem gök

80+ Silver
hocam alacagım mosuse kaliteli bir model ve satıcının da kutusu garantisi vs var yeni urun sanırım oyle dusunuyorum bozuk gelme durumunda iade durumu oluyor mu onu merak ediyorum
olmaz iade falan alırken bakıcaksın çalışıyor mu diye, ama dediğim şey garanti değil. adam mouseye tekme attıysa direkt erkesi gün clickler bozulmaz yani haftaya bozulabilir mesela

Berkyozclk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olmaz iade falan alırken bakıcaksın çalışıyor mu diye, ama dediğim şey garanti değil. adam mouseye tekme attıysa direkt erkesi gün clickler bozulmaz yani haftaya bozulabilir mesela
hocam elden alınmayacak ankaradan istanbula kargoyla gelecek yani mouse bozuk gelirse bile iade durumu olmuyor diyorsun di mi iyi tamam almam napalım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Hocam AIDS cinsel yol ile bulaşıyor :D

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
Cengiz
emin misin ona göre alacagım
1698339469256.png

Param Güvende İle Baya Satış Yaptım

1698339489431.png