Neler Yeni

Sahibinden Üzerinden Param Güvende İle Sattığım Ürünün Bozulup İade Edilmesi

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Merhaba arkadaşlar param güvende üzerinden sağlam çalışan fx8350 işlemcimi sattım kişi kendi mesajındada belirttiği gibi takarken havada kaldığını söyleyip zorlayarak oturtmuş ve pinlerini eğmiş sonrasında çok rahatça iade oluşturup ürünü gönderiyor, bu durumda yapacağım bir şey var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,925
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Parayı geri verme

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Merhaba arkadaşlar param güvende üzerinden sağlam çalışan fx8350 işlemcimi sattım kişi kendi mesajındada belirttiği gibi takarken havada kaldığını söyleyip zorlayarak oturtmuş ve pinlerini eğmiş sonrasında çok rahatça iade oluşturup ürünü gönderiyor, bu durumda yapacağım bir şey var mı ?
Sahibinden ile iletişime geç. Elinde kanıtların varsa durumu izah et.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Satıcıyı hiçbir şekilde korumuyor bu sistem

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İtiraz edersin ama büyük ihtimalle alıcı haklı bulunur iade eder. Bu yüzden param güvende kullanmıyorum.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Sahibinden ile iletişime geç. Elinde kanıtların varsa durumu izah et.
Durumu izah ettim elimde kanıtlarım var bana denilen şu biz param güvende ile sadece adı üstünde parayı koruyoruz gidip dava açabilirsiniz diyor.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Ben bu yüzden sahibinden sitesine güvenmiyorum. Malzeme alırken iyi ama satarken sorun yaşayan çok

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
İtiraz edersin ama büyük ihtimalle alıcı haklı bulunur iade eder. Bu yüzden param güvende kullanmıyorum.
Kendi ürünüm olsa koymaz da kuzenin işlemcisi eleman yeni pc alacak o yüzden parçaları satıyordu.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Durumu izah ettim elimde kanıtlarım var bana denilen şu biz param güvende ile sadece adı üstünde parayı koruyoruz gidip dava açabilirsiniz diyor.
Ya inşallah şu saçma uygulama ve sitesi yakın zamanda kapatılır. Ülkenin her şeyine faydasından çok zararı var. Milletimiz zaten fırsatçı ve bunlarda o fırsat için imkan yaratıyorlar. Geçmiş olsun inşallah sizin lehinize sonuç alırsınız.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Ya inşallah şu saçma uygulama ve sitesi yakın zamanda kapatılır. Ülkenin her şeyine faydasından çok zararı var. Milletimiz zaten fırsatçı ve bunlarda o fırsat için imkan yaratıyorlar. Geçmiş olsun inşallah sizin lehinize sonuç alırsınız.
Dava açacak gücüm yok bunlarda bundan faydalanıyor sanırsam zaten neyse akıllanmış olduk :/

jouly

80+ Bronze
şu get de hele pinli işlemci gerçekten sıkıntı.Yaklaşık bir yıl önce 3300x atın aldım bana gönderen andaval işlemciyi kendi plastiğine bile koymadan fanla yapışık bir şekilde yolladı gelirken pinler haliyle mefta.Daha sonra iade ettim ve satıcı beni aramaya başladı yok dava eticem yok öyle yapıcam :D

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
şu get de hele pinli işlemci gerçekten sıkıntı.Yaklaşık bir yıl önce 3300x atın aldım bana gönderen andaval işlemciyi kendi plastiğine bile koymadan fanla yapışık bir şekilde yolladı gelirken pinler haliyle mefta.Daha sonra iade ettim ve satıcı beni aramaya başladı yok dava eticem yok öyle yapıcam :D
Hani eleman bana dese kargoda ölmüş bu işlemci tamam kanka yapacak bir şey yok diyecem andaval kendi de kabul ediyor işlemcinin pinlerini kendinin yamultup kırdığını.

Top Bottom