idare edeceğini düşünüyorum ekran kartı güzel ama işlemciden pek emin değilimarkadaşlar sahibindende böyle bir ilan buldum sizce idare eder mi? 2-3 yıl oynadıgım oyunlar (Minecraft, GTA 5, CS2, Valorant, Forza 4 ve 5, Outlast)
sistem fiyatı 10.500TL (onbin beşyüz)
eğer alırsam bu sistem işlemciyi r5 3600 olarak değiştirmeyi düşünüyorumidare edeceğini düşünüyorum ekran kartı güzel ama işlemciden pek emin değilim
Değiştirirsen rahat rahat besleyecektir ve söylediğin oyunları rahat rahat oynarsıneğer alırsam bu sistem işlemciyi r5 3600 olarak değiştirmeyi düşünüyorum
13-15k lara en son baktığımda ps5 vardı o daha mantıklı bencearkadaşlar sahibindende böyle bir ilan buldum sizce idare eder mi? 2-3 yıl oynadıgım oyunlar (Minecraft, GTA 5, CS2, Valorant, Forza 4 ve 5, Outlast)
15-16k ya hazır 1080p de kabul edilebilir oyun performansı sunan ürünler mevcutarkadaşlar sahibindende böyle bir ilan buldum sizce idare eder mi? 2-3 yıl oynadıgım oyunlar (Minecraft, GTA 5, CS2, Valorant, Forza 4 ve 5, Outlast)
PC almak daha mantıklı hocam eğer çok fazla AAA oynamayacaksa ki adamın ps5 alması için bir sebep yok13-15k lara en son baktığımda ps5 vardı o daha mantıklı bence
evet işlemci banada iyi gelmedi ama r5 3600 olarak değiştiririm alırsam15-16k ya hazır 1080p de kabul edilebilir oyun performansı sunan ürünler mevcut
ryzen 5500-rx6600 gibi
Apu işlemci ve 1660s pek mantıklı gelmedi
evet onuda gördüm 1 tane daha 8gb ram almayı düşündümHocam işlemciyi değiştirirseniz oynucağınız oyunları oynatır rahatlıkla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak ram ilavesi yapılabilir ama 8GB yetersiz kalmış