2.el. Bir sistem buldum mantıklı mı

Hocam şöyle dönem dönem oynadığım oluyor o tarz oyunları ama genel olarak r6

Hocam gerçekten çok teşekkürler sizden bi iletişim kanalı alabilir miyim dc olur farklı bir şey olur gerçekten çok yardımcı oldunuz
R6 gibi oyunlar genelde işlemciden tüketmektedir. fakat GPU da etken olduğundan gpuda etkili olacaktır. bir kaç R6 test videolarını izlemenizi tercih ederim. onun dışındaki oyunlarda dediğim gibi 9070xt daha performanslı yatırım olacaktır.

iletişim kanalı olarak DC ismimi yazayim. genelde işe gittiğimden fazla aktif olamıyorum ama boş olduğum her vakitte yazar konuşuruz :

Dc nickim : tsuchinagahiyori

R6 gibi oyunlar genelde işlemciden tüketmektedir. fakat GPU da etken olduğundan gpuda etkili olacaktır. bir kaç R6 test videolarını izlemenizi tercih ederim. onun dışındaki oyunlarda dediğim gibi 9070xt daha performanslı yatırım olacaktır.

iletişim kanalı olarak DC ismimi yazayim. genelde işe gittiğimden fazla aktif olamıyorum ama boş olduğum her vakitte yazar konuşuruz :

Dc nickim : tsuchinagahiyori
Hocam forum kurallarına çok hakim değilim bi indirim konusu hakkında size soru soracaktım burdan sorsam sanırım sorun olmaz
11/11 de ya da yarın 7500f 9070xt geldi mesela hangi fiyatlarda f/p olur ya da hangi yan bileşenleri iyi olmalı indirim olduğunda kargaşa oluyo herkes bir şey diyo doğrusunu anlayana kadar ya stok bitiyo ya fiyat değişiyo hep bi curcuna oluyo ondan kaynaklı soruyorum

Sarı sitede dolaşırken böyle bi sistem buldum 2025’in 7.ayında alınmış 60 bin istiyor bu sistem için ne diyorsunuz sizce mantıklı mı
Sırf size cevap vermek için üyeliği sıfırlayıp girdim, hocam gamegarjda chimera isimli kasa üzerinden parçaları bizzat aynı dizip 62.000 TL'ye sıfırını aldım dün bugün fiyatı artmış 66 olmuş ama 6 lira daha verip tabii ki sıfırını alın derim

Sırf size cevap vermek için üyeliği sıfırlayıp girdim, hocam gamegarjda chimera isimli kasa üzerinden parçaları bizzat aynı dizip 62.000 TL'ye sıfırını aldım dün bugün fiyatı artmış 66 olmuş ama 6 lira daha verip tabii ki sıfırını alın derim
Hocan o kadar uğraşmışsınız teşekkür ederim uyarınız için iyi toplamışsınız hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,894
Üyeler
184,072
Son üye
apn0s
Geri