Neler Yeni

Yardım Sahibinden'de dolandırıldım.

DeoNade

80+ Bronze
Sahibinden.com'dan XBOX Series S model bir cihaz alacaktım. Adamla konuştuk Whatsapp üzerinden. Ürünün faturası kendi adına konuştuğumuz telefonda fatura da mevcut. Ürünü Hespiburada.com üzerinden satın almış. Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti. Zaman geçtikten sonra adamdan ses yok. Arıyorum numaramı engellemiş. Telefonda da görüşmüştük. Bankadan şüpheli işlem bildirimi oluşturdum. Bugünde nöbetçi savcıya gidip suç duyurusunda bulunacağım. Bankadan ürünü gönderirken açıklamalarına adamın ismini ve bedelin ürün için olduğunu vs. belirttim. Sizce paramı kurtarabilir miyim? Çok bir meblağ değil fakat insanın iyi niyetinin suistim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibinden.com'dan XBOX Series S model bir cihaz alacaktım. Adamla konuştuk Whatsapp üzerinden. Ürünün faturası kendi adına konuştuğumuz telefonda fatura da mevcut. Ürünü Hespiburada.com üzerinden satın almış. Neyse ben de günün getirdiği yoğunluktan mıdır nedir bilmem adama ürünü gönderdim konuşma üzerine. Kargo yapacağını iletti. Zaman geçtikten sonra adamdan ses yok. Arıyorum numaramı engellemiş. Telefonda da görüşmüştük. Bankadan şüpheli işlem bildirimi oluşturdum. Bugünde nöbetçi savcıya gidip suç duyurusunda bulunacağım. Bankadan ürünü gönderirken açıklamalarına adamın ismini ve bedelin ürün için olduğunu vs. belirttim. Sizce paramı kurtarabilir miyim? Çok bir meblağ değil fakat insanın iyi niyetinin suistim
*** suistimal edilmesi canını sıkıyor. İşi ciddiye bindirdim ve hapis cezası almasını sağlamak için gerekirse avukat bile tutacağım..

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:

*** suistimal edilmesi canını sıkıyor. İşi ciddiye bindirdim ve hapis cezası almasını sağlamak için gerekirse avukat bile tutacağım..
Reis param güvende ile alaydın keşke

DeoNade

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Avukat dişliyse parayi alirsin anca o para da avukata gider
Hocam konu tutardan çıktı, adamın yaptığı ile geçimini sağlayıp insanların canını yakmasının ne kadar yanlış olduğunu anlamasını istiyorum ve hapis cezası almasını istiyorum. 4.500 lira için gerekirse yalvarsın istiyorum bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,727
İsim
Kerem Çavuş
Az bir para da değil peşini bırakmayın farklı bir numaradan da savcılığa gidip suç duyurusunda bulunduğunuzu falan yazın yaşı küçükse kendi kedi gibi geri arayacaktır :D

Top Bottom