Neler Yeni

Sahibinden'de ekran kartı almak

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Merhaba sahibinden de ekran kartı alacaktım ve araştırma yaptım Param Güvende ile satılan güzel bir ekran kartı bulamadım bende normal ilanlara bakarken bir arkadaş ile anlaştım. Param Güvende olmadığından benim de mağdur olmamam için şu şekilde yapacağız beni görüntülü arıyacak ve kargoyu birlikte hazırlıyacağız yoldayken yine arama devam edecek kargoyu verip bana takip numarası geldikten sonra ise ben parayı yollayacağım bu şekilde anlaştık. Ben Param Güvende olmadığından pek yanaşmamıştım önceki sattığı ekran kartları ile ilgili ekran fotoğrafı da attı. Sizce bu şekilde yapmak mantılı mı?

Berjriko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berk Korkmaz
Merhaba sahibinden de ekran kartı alacaktım ve araştırma yaptım Param Güvende ile satılan güzel bir ekran kartı bulamadım bende normal ilanlara bakarken bir arkadaş ile anlaştım. Param Güvende olmadığından benim de mağdur olmamam için şu şekilde yapacağız beni görüntülü arıyacak ve kargoyu birlikte hazırlıyacağız yoldayken yine arama devam edecek kargoyu verip bana takip numarası geldikten sonra ise ben parayı yollayacağım bu şekilde anlaştık. Ben Param Güvende olmadığından pek yanaşmamıştım önceki sattığı ekran kartları ile ilgili ekran fotoğrafı da attı. Sizce bu şekilde yapmak mantılı mı?
Tedbirli olursanız neden olmasın ben monitör ve kasa almıştım kendisi görüntülü olarak kargoya verdi canlı canlı bende kargo gelince videoya alıp öyle açtım

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tedbirli olursanız neden olmasın ben monitör ve kasa almıştım kendisi görüntülü olarak kargoya verdi canlı canlı bende kargo gelince videoya alıp öyle açtım
Arkadaş çok güven verdi önceki sattığı kartların ekran görüntüsünü attı kargoda sorun olursa iade edersin dedi kargolamayla beraber tamamen görüntülü konuşucaz

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,547
İsim
Yunus Şahin
Satıcı da yanaşmıyo param güvendeye sonuçta ekran kartını bozup gönderenler çok

Satıcı olarak bende güvenmezdim. Sorun yok o konuda. Ve görüntülü gösterip, size anı anına gösteriyorsan o zaten dolandırıcı değildir.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı olarak bende güvenmezdim. Sorun yok o konuda. Ve görüntülü gösterip, size anı anına gösteriyorsan o zaten dolandırıcı değildir.
Gönderirken sadece fotoğraf falan atsa dolandırıcı olabilir derdim ama paketlemeden itibaren görüntülü konuşucaz ve ben ikna olmuştum üzerine yaptığı satışları attı

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,547
İsim
Yunus Şahin
Gönderirken sadece fotoğraf falan atsa dolandırıcı olabilir derdim ama paketlemeden itibaren görüntülü konuşucaz ve ben ikna olmuştum üzerine yaptığı satışları attı

Herkesi de dolandırıcı olarak görmemek gerek zaten. Adam bunu yapıyorsa zaten güvenmen için yapıyor.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Tavsiye etmiyorum param güvende veya elden alıp satmak dışında hiçbir şeyi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Facebook dışında hiç bir yerden havale sonrası kargoyla almam.Aldırmam Tanıdıklarıma

abcdefg1234

80+ Silver
İyi güzelde yolladığı ekran kartı sorunluysa ne yapacaksın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,191
Üyeler
167,935
Son üye
yersef8
Top Bottom