Neler Yeni

Sahibindende ürümü param güvende ile sattım parayı nasıl alacağım

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Sahibinden param güvende ile ürünü sattım kargolanmayı bekliyor alıcıyı tanımıyorum parasını nasıl alacağım alıcı ürün eline geçince parayı vereceği ne mâlum? yada ürün alıcının eline geçince birşeyi onaylayıp parayımı gönderiyor?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Fettah Özalp
Sahibinden param güvende ile ürünü sattım kargolanmayı bekliyor alıcıyı tanımıyorum parasını nasıl alacağım alıcı ürün eline geçince parayı vereceği ne mâlum? yada ürün alıcının eline geçince birşeyi onaylayıp parayımı gönderiyor?
alıcı şuan parayı sahibindene verdi, sitede koruma altında duruyor. alıcı ürüne bakacak eğer sağlamsa sorunsuzsa sahibinden abiye ürünü aldım onaylıyorum diycek sahibinden sana parayı verecek. ama paramgüvende de ekran kartı felan satmayın mağdur olursunuz

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alıcı şuan parayı sahibindene verdi, sitede koruma altında duruyor. alıcı ürüne bakacak eğer sağlamsa sorunsuzsa sahibinden abiye ürünü aldım onaylıyorum diycek sahibinden sana parayı verecek. ama paramgüvende de ekran kartı felan satmayın mağdur olursunuz
Tamamdır çok sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sorunlu çıkarsa rami geri mi gönderiyor

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert ash
Tamamdır çok sağol

Peki sorunlu çıkarsa rami geri mi gönderiyor
geri göndermesi gerekiyor ama dolandırıcılık yapmaya çalışabilir kargolarken video falan çekmen daha güvenli hale getirirdi şimdi sana ram yerine portakal gönderebilir

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mehmet Dereli
IMG_3245.jpeg
Sadece 3-4 ürünüm iade geldi. Onlar da ya arızalı ürün satışlarım ya da çalışıp ama beyinsiz alıcıların çalıştıramadığı şeyler. Alan adamlar zaten iade etmek ya da dolandırmak için almıyor. Ram dediğin şey max 400-500 tl dir. 400-500 üne de kimse konmaz. En yüksek 3000 Tl ye satış yaptım. 3 tane rx470 sattım. Dediğim gibi kimse dolandıemadı. 2 gün alıcının süresi var. Bu süre içerisinde dener onaylar onaylamazsa paea direkt sana yatar. S-param güvende, banka bilgilerim kısmını doldurmayı unutma başın ağrımasın. Hafta içi 9-12 arası yatıyor para satış onaylandıktan sonra.

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Alıntıyı görüntüleSadece 3-4 ürünüm iade geldi. Onlar da ya arızalı ürün satışlarım ya da çalışıp ama beyinsiz alıcıların çalıştıramadığı şeyler. Alan adamlar zaten iade etmek ya da dolandırmak için almıyor. Ram dediğin şey max 400-500 tl dir. 400-500 üne de kimse konmaz. En yüksek 3000 Tl ye satış yaptım. 3 tane rx470 sattım. Dediğim gibi kimse dolandıemadı. 2 gün alıcının süresi var. Bu süre içerisinde dener onaylar onaylamazsa paea direkt sana yatar. S-param güvende, banka bilgilerim kısmını doldurmayı unutma başın ağrımasın. Hafta içi 9-12 arası yatıyor para satış onaylandıktan sonra.
Bilgirendirici yorumun için sağol reis birde hangi ekran kartını aldın geçen konu açmıştın

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mehmet Dereli
Bilgirendirici yorumun için sağol reis birde hangi ekran kartını aldın geçen konu açmıştın
Asus dual 6600xt aldım. Ne yazılım ne perfoemans ne de kozmetikten başım ağrıdı. Rdr valo falan takılıyorum şu sıralar 50-60 ı geçmiyor. Fanlarıda nadir dönüyor. Aldığım en yüksek ekran kartı şu ana kadar ve gerçekten aşırı mutluyum. Ama param olsa 12 gb 3060 çekerdim. Hala orda kaldımda 5000 serisi çıkmışken bu saatten sonra en az 4060 alırım. Pc ye harcamam daha kuruş, akıl sınırlarımı zorlamazsan. Kart şu an satışta, 400-500 kâr üstüne koydum satılması umrumda değil ama satılırsa yeni bir kart arayışına girerim.

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Asus dual 6600xt aldım. Ne yazılım ne perfoemans ne de kozmetikten başım ağrıdı. Rdr valo falan takılıyorum şu sıralar 50-60 ı geçmiyor. Fanlarıda nadir dönüyor. Aldığım en yüksek ekran kartı şu ana kadar ve gerçekten aşırı mutluyum. Ama param olsa 12 gb 3060 çekerdim. Hala orda kaldımda 5000 serisi çıkmışken bu saatten sonra en az 4060 alırım. Pc ye harcamam daha kuruş, akıl sınırlarımı zorlamazsan. Kart şu an satışta, 400-500 kâr üstüne koydum satılması umrumda değil ama satılırsa yeni bir kart arayışına girerim.
Noldu reis yok almıcam fln diyodun bana ,bak gördünmü bundan bahsediyordum işte ya

Noldu reis yok almıcam fln diyodun bana ,bak gördünmü bundan bahsediyordum işte ya
Arthur morgan ppli bendim

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mehmet Dereli

Arthur morgan ppli bendim
Para olsa zaten almazdım gardaş. Para yoktu AMD ye bulaştık. Şu an üzmedi üzmezde umarım. Ben otistik olduğum için 1 aya kalmaz satar değiştiririm bunu zaten. Bende amd ye ön yargı yok saygı sonsuz. 20-30 tane rx470-570 alıp sattıp ekmeğini yedim amd nin çok.

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Para olsa zaten almazdım gardaş. Para yoktu AMD ye bulaştık. Şu an üzmedi üzmezde umarım. Ben otistik olduğum için 1 aya kalmaz satar değiştiririm bunu zaten. Bende amd ye ön yargı yok saygı sonsuz. 20-30 tane rx470-570 alıp sattıp ekmeğini yedim amd nin çok.
para olsa bende almam zaten reis bana en koyu amd fanını getir 4060ti ile rx 7600xt aynı fiyat olsun gider nvidia alır

Top Bottom