Starlex
80+ Silver
O da özel bir psu bu renkte olan başka fsp ler var ama epsilon olarak geçmiyorlarHocam daha şimdi bakıyordum .
O da özel bir psu bu renkte olan başka fsp ler var ama epsilon olarak geçmiyorlarHocam daha şimdi bakıyordum .
Hocam peki 1-2 ay sonra ekran kartı alacağım dedim ya; 8-9000 TL dijital çizim, hafif edit ve oyun kaydı için ne önerirsiniz? RTX 4060 bulabilirsem alacağım ama bu fiyatlara var mı?Thermaltake 700 watt iyi bir psu dur. Kullanıyorum 600 watt olanını 4790k-quadro m2000 ekran kartlı sistem ile.
Hocam biliyorum RTX 4060'dan daha performanslı. Ama çizim uygulamaları, edit ve kayıt programları için Nvidia ve AMD arasında fark var mı?Bildiginizden şaşmayın. 2. seçenek 6700xt pulse veya mech 2x olabilir. Az yer kaplar ve ısınmazlar. Bende var.
Aham şaham bir fark yok performans olarak hangisi fiyatına göre hakkını veriyorsa onu alınHocam biliyorum RTX 4060'dan daha performanslı. Ama çizim uygulamaları, edit ve kayıt programları için Nvidia ve AMD arasında fark var mı?
Bildiğim kadarıyla AMD kayıt işleminde biraz az FPS veriyormuş (gerçi RTX 4060'dan iyidir performansı). Gerçi bildiğim kadarıyla bunlar için işlemci önemli ama sormuş olayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@SavageWarrior
@Starlex
Hocam dediğim işlemler için Nvidia almak gerekli mi? Çünkü Nvidia almak istemiyorum, 4060 FP oranı bence düşük bir kart. RX 6700 XT (bulabilirsem RX 6800/XT) daha uzun ömürlü ve fiyatını hak ediyorum.Aham şaham bir fark yok performans olarak hangisi fiyatına göre hakkını veriyorsa onu alın
Bencede alma amd ekran kartlarından devam et bulabilirsen 7000 serisini al hata payları en aza indirildiHocam dediğim işlemler için Nvidia almak gerekli mi? Çünkü Nvidia almak istemiyorum, 4060 FP oranı bence düşük bir kart. RX 6700 XT (bulabilirsem RX 6800/XT) daha uzun ömürlü ve fiyatını hak ediyorum.
Bencede alma amd ekran kartlarından devam et bulabilirsen 7000 serisini al hata payları en aza indirildi
Hocam en fazla neye kadar yükseltebilirim? 500w düşük bir güç kaynağı.Sıfır bir psu alabilirsin. 500w fazlasıyla yeterli. Yükseltmelere de uygun.Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Bulk Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
Max zorlasa rx6700 takar ondada zorlanır 500w psuSıfır bir psu alabilirsin. 500w fazlasıyla yeterli. Yükseltmelere de uygun.Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Bulk Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
7000 serisi bur kart alacaksan zaten 500w lara hiç bulaşma en az 700w lara bakHocam en fazla neye kadar yükseltebilirim? 500w düşük bir güç kaynağı.
0 almak benim bütçemde mantıklı olduğunu düşünmüyorum zaten. 2.el attığım PSU'yu alacağım iyi günler hocam.Max zorlasa rx6700 takar ondada zorlanır 500w psu
7000 serisi bur kart alacaksan zaten 500w lara hiç bulaşma en az 700w lara bak