RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9,081
- İsim
- RTX 3070
- İlgilendiği Kategoriler
- Windows ve teknik sorunlar
Site bariz sahte. Format atın geçer. O bahsettiğiniz virüsler o kadar yaygın değil. OEM Windows dedikleri orada bence recovery vs partition olduğundandır ama oralara erişebilen virüsler çok nadir. Format bile gerekmeyebilir.Arkadaşlar şu an korkudan tedirginlikten doğru dürüst yazamıyorum bile BlueStacks adlı telefon emilatörü uygulamasını indirirken hep hata alıyordum sildim tekrar indircem dedim Bluestacks sitesinin tıpa tıp aynısı olan bi siteye tıkladım yani https://blue-stacks.us/?gclid=Cj0KC...23CWXa1VJh5bwVP3G1-Gi0TfsfUmtgBAaAsCjEALw_wcB şu linke indirdiğim anda alttan windows trojan script! tarzı bi uyarı verdi anında ben karantinaya alınan virüsü sildim ve bilgisayarı kapatmadım çünkü trojanın kendini gizleme riski vardı tekrar tarama yapınca bişey olmadı youtubede trojan olup olmadığını anlamak için olan tüm cmd komutlarını denedim şüphelenilen şey çıkmadı Malwarebytes ile tarama yaptım bişey çıkmadı önerilen trojan removeri indirdim yine bişey çıkmadı en son win defender dan tam kapsamlı tarama yaptım yine bişey çıkmadı hala bilgisayarı kapatmadım aşşırı korkuyorum çözüm veya herhangi bişey önerebilir misiniz??