Neler Yeni

Sahte Kingston SSD göndermişler

senceralp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sencer Yücel
Hepsiburada uygulaması üzerinden Izoly isimli mağazadan aldığım, Kingston KC3000 1TB SSD bellek sahte. Bu konuda ne yapmalıyım bu yüce foruma sormak istiyorum.
7000mb/s okuma, 6000mb/s yazma değerleri olması gerekirken; aşağıdaki değerleri alıyorum. Bariz sahte ürün satmışlar. Ayrıca kutuda Auth kodu da yok..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bir çok forumda izoly gibi satıcılardan uzak durulması gerektiği belirtilmiş. Fakat hepsiburada aracılığı ile sorun yaşayacağımı düşünmemiştim, bu neden alırken mağaza ismine dahi bakıp araştırmadım.

Ekler

• C94A3E10-7B52-4463-8161-F45D3E42F5B6.jpeg
    C94A3E10-7B52-4463-8161-F45D3E42F5B6.jpeg
    1.2 MB · Hit: 171

oEnesQlf

80+ Silver
Hepsiburada uygulaması üzerinden Izoly isimli mağazadan aldığım, Kingston KC3000 1TB SSD bellek sahte. Bu konuda ne yapmalıyım bu yüce foruma sormak istiyorum.
7000mb/s okuma, 6000mb/s yazma değerleri olması gerekirken; aşağıdaki değerleri alıyorum. Bariz sahte ürün satmışlar. Ayrıca kutuda Auth kodu da yok..

Ayrıca bir çok forumda izoly gibi satıcılardan uzak durulması gerektiği belirtilmiş. Fakat hepsiburada aracılığı ile sorun yaşayacağımı düşünmemiştim, bu neden alırken mağaza ismine dahi bakıp araştırmadım.
Kingstonun uygulamasını yükleyip bak birde ve iade et ssdyi, ayrıca bir ürün alırken satıcıya dikkat et

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,489
İsim
Kerem Çavuş
Eskiden saçma sapan sistem çıkararak dolandırıyolardı artık göstere göstere millete sahte ssd göndererek yapıyolar

senceralp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sencer Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kingstonun uygulamasını yükleyip bak birde ve iade et ssdyi, ayrıca bir ürün alırken satıcıya dikkat et
Uygulamada herhangi bir şey çıkmıyor, tanımıyor ssd’yi.

Ürünü sipariş edeli 14 günü geçmiş ben kasamı şimdi topladım tüm ürünleri yeni açtım.. hepsiburada illeti iade talebi oluşturtmuyor. Sabah müşteri hizmetleri ile ardından da thh ile uzun uzun görüşücem. Belki ilerde bu hataya düşecek arkadaşlar için firmaya bi yaptırım uygulanır.

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sahte olduğu çok belli.Değerlerin şişirme olması için çok başarılı sahte işçilik yapmışlar. Sentetik testleri kandırmak zor değil ben bu değerlerin 10 katına da çıkarım 100 katına da.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,210
İsim
Hacı
Bunun da mı sahtesini yapmışlar :(

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Enes Bahadır
Sahte ssdler için video yapanlar var baya son günlerde bi göz atın. sahte KC3000 bu videodaki ssd

En İyi Cevap
3
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Bundan sonra bir ürün aldığında iade süren geçmeden mutlaka testini yap. Bilgisayarcıya götür ver 50tl tutar en fazla. Sonrasında da Hepsiburada Premium alıyorsun, çok avantajlı bir şey ve ilk alışta 1tl falan olması lazım ama her neyse bunu neden söylüyorum çünkü Hepsiburada Premium müşterilerine güzel bakıyor. Durumu MH ye iletiyorsun onlar kolay iade tarzı bir şey ile veya başka bir durum ile sorununu çözer diye düşünüyorum. Sonra uğraşmak istersen kanıtlar ile birlikte THH. Kanıtları düzgün iletmezsen haklı iken haksız konumuna düşersin. Hepsiburada MH sinide telefonla ara. Şimdiden bol şans diliyorum, durumdan bizi mutlaka haberdar et konunun takipçisiyim dostum

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
14.günün sonunda satıcı parayı alıyor sanırım. Umarım sıkıntısız çözersiniz hocam keşke test etseydiniz , kötü olmuş. Hepsiburada’ya ürünün sahte olduğunu kanıtlayabilirseniz paranızı alırsınız diye düşünüyorum ama 14 günü de geçmiş nası doğrularsınız orasını bilmiyorum. Geçmiş olsun tekrardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metin
Koşulsuz iade süre o iki hafta ayıplı ve sahte mal garantiye girer bunu ispatlarsanız garantiden iade edersiniz siteler durumu zorlaştırsada tüketici hakem heyetine başvurun çoğu kişi bunu yapmadığı için bu siteler sahte ürün satışına izin veriyor

hcaglar

80+
Hepsiburada çözüm sunmazsa hakem heyetine gitmen gerekir. Son zamanlarda internette bunun gibi paylaşımları sıkça görüyoruz. Mesut Çevik’in videosunda ürünün sahte olduğunu söylemelerine rağmen satışa devam ettiklerini söylüyordu. Demek ki bilerek ve isteyerek sahte ürün satıyorlar. Senin aldığın aynı satıcı mı, bilerek mi satıyorlar bilmem ama bu durumda bilişim dolandırıcılığı suçu da söz konu olur. Thh’ye başvuru dışında karakol veya savcılığa giderek dolandırıcılıktan şikayetçi de olabilirsin.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Berk
hepsiburada pazar yeri olduğu için bu sahte ürün konusunda sana yardımcı olacaklarını düşünüyorum 14gün geçse bile. Eğer bir gram iyi niyet göstermezler ise direk thh başvurun. Geçmiş olsun. 2-3 gün önce bunun konusunu açmıştım. Gerçekten piyasada sahte kc3000ler dolaşıyor... yazık. İzninle konunu referans ekledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,570
Üyeler
159,175
Son üye
emre973728
Top Bottom