Neler Yeni

Sahte Kingston SSD göndermişler

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Sahte ise hepsiburada iade konusunda alıyor direk ama incelemeye alıyolar sen yaptığın testleri ve ürün etiketini desteğe yaz at ilginirler .

senceralp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sencer Yücel
Sahte ssdler için video yapanlar var baya son günlerde bi göz atın. sahte KC3000 bu videodaki ssd
Bu videoyu gördüm zaten onun üzerine dün sistemi toparlayıp test ettiğimde aynı şekilde sahte olduğunu farkettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum öncelikle geçmiş olsun. Bundan sonra bir ürün aldığında iade süren geçmeden mutlaka testini yap. Bilgisayarcıya götür ver 50tl tutar en fazla. Sonrasında da Hepsiburada Premium alıyorsun, çok avantajlı bir şey ve ilk alışta 1tl falan olması lazım ama her neyse bunu neden söylüyorum çünkü Hepsiburada Premium müşterilerine güzel bakıyor. Durumu MH ye iletiyorsun onlar kolay iade tarzı bir şey ile veya başka bir durum ile sorununu çözer diye düşünüyorum. Sonra uğraşmak istersen kanıtlar ile birlikte THH. Kanıtları düzgün iletmezsen haklı iken haksız konumuna düşersin. Hepsiburada MH sinide telefonla ara. Şimdiden bol şans diliyorum, durumdan bizi mutlaka haberdar et konunun takipçisiyim dostum
Siparişleri istanbuldaki evime verdim ve istanbula yeni geldim 15 gün geçmişti. HB premium üyeliğim var. Müşteri Hizmetleri ile görüştüm ve destek ekibine talep açtılar, yardımcı olacaklarını belirttiler. Sonrasında sorunum çözülde dahi THH’ne başvurumu yapacağım, başkaları mağdur olmaması için sadece.

Koşulsuz iade süre o iki hafta ayıplı ve sahte mal garantiye girer bunu ispatlarsanız garantiden iade edersiniz siteler durumu zorlaştırsada tüketici hakem heyetine başvurun çoğu kişi bunu yapmadığı için bu siteler sahte ürün satışına izin veriyor
Benim sorunum çözülse dahi sonuna kadar peşinden gideceğim

hepsiburada pazar yeri olduğu için bu sahte ürün konusunda sana yardımcı olacaklarını düşünüyorum 14gün geçse bile. Eğer bir gram iyi niyet göstermezler ise direk thh başvurun. Geçmiş olsun. 2-3 gün önce bunun konusunu açmıştım. Gerçekten piyasada sahte kc3000ler dolaşıyor... yazık. İzninle konunu referans ekledim.

Tabii ki, durum olaraktan bu satıcıdan mağdur olan başka vatandaşlarımız var ise, bana yönlendirebilirsiniz. Hukukçu bir ailenin çocuğuyum, elimden geldiğince de yardımcı olurum herkese.

Son düzenleme:

senceralp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sencer Yücel
Konuya güncelleme yapayım. Hepsiburada Müşteri hizmetleri, iade süresinin geçmesine rağmen ürünün sahte olma ihtimalinden dolayı iade işlemleri başlattı. Ürünü Izoly firmasına geri gönderdiler ve 2 iş günü içerisinde firmanın kanıtlı şekilde açıklama yapmasını istediler. Firma ürünün orjinal olduğunu kanıtlayamazsa bana ücret iadesi ve şirkete de yaptırım uygulayacaklarını, sahte ürün satışına asla müsaade etmediklerini belirttiler. Tabii sadece HB mağazasını kapatabilirler diye tahmin ediyorum. Sonraki süreçte ben de THH başvurumu yapacağım. HB premium ile 20 saat bile olmadan evime gelip cumartesi günü olmasına rağmen SSD’yi teslim aldılar. Ürünün değerlerini, Kingston ssd uygulamasında görünmemesini, paketinde olması gereken Auth kodunun olduğu kısmı ve SSD’nin kendisini fotoğrafladım elimde bulunması adına. Aynı ssd’yi gönderme ihtimallerine karşın bilgilerimi ssd’de bıraktım. Umarım başka kişilere de ulaşır bu konu ve bu dolandırıcı firmadan ürün almazsınız. Gelişmeler oldukça güncelleyeceğim.

Ekler

• 81F2B1A2-92B8-4481-BFD9-1D68A003D73C.jpeg
    81F2B1A2-92B8-4481-BFD9-1D68A003D73C.jpeg
    1.9 MB · Hit: 50

senceralp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sencer Yücel
Evet arkadaşlar, konuyu güncelliyorum. Ürünüm 20 Mart 2023 pazartesi günü, yani bugün satın aldığım İzoly firmasına ulaştı. Saat 12:55te ürün ulaştı bildirimi, 14:25’te de iadeniz onaylandı bildirimi aldım. Ücretinin hesabıma geri yatırılacağını da belirtmişler.
Şimdi Hepsiburada Müşteri Hizmetlerinin bana vaadettiği, firmaya yapılacak olan yaptırımı takip edeceğim. Çözüm talebimde, benim adıma firmaya iade etmek istiyorum diyerek belirtilmiş. Yaptırım uygulayacaklarından emin olup sizlere dönüş yapacağım. Ayrıca sonrasında THH’ye başvurumu yapıp derslerimde, günlük hayatımda oluşan tüm sorunlar için kendim adına, bu firmadan satın almış veya alacak olan kişiler için de sizler adına dosyada tüm konulara değinerek şikayetimi oluşturacağım. Daha güvenli bir internet ortamı için..

(Moderatörlere bir sorum var. Konuyu temiz bir şekilde farklı başlık altında tüm süreci tek tek ele aldığım, ana mevzunun dağılmadığı bir konuya açmam uygun mudur?)

senceralp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sencer Yücel
Yeni güncelleme..
İzoly firmasından aldığım ürün, farklı satıcılarda satılıyor ama İzoly firmasının mağazasından kaldırmışlar. Aynı ürünü bu firmadan Hepsiburada üzerinden alamıyorsunuz.

acartx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz SSD'yi itopya.com üzerinden satın aldım cahilliğimden dolayı forumda sormak istedim diğer fotoğrafta gördüğünüz sonuçlar normal mi ? Sistem bilgilerim şu şekilde;

Satın aldığım ürünün kodu : SNV2S/500G (itopya.com)

ANAKART: B450M S2H
İŞLEMCİ: R5 5500
EKRAN KARTI: RTX 2060
2X8GB RAM : ADATA XPG
PSU:650W 80+Bronze

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23.8 KB · Hit: 31
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    23.8 KB · Hit: 40

PityYou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sefa Mazman
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz SSD'yi itopya.com üzerinden satın aldım cahilliğimden dolayı forumda sormak istedim diğer fotoğrafta gördüğünüz sonuçlar normal mi ? Sistem bilgilerim şu şekilde;

Satın aldığım ürünün kodu : SNV2S/500G (itopya.com)

ANAKART: B450M S2H
İŞLEMCİ: R5 5500
EKRAN KARTI: RTX 2060
2X8GB RAM : ADATA XPG
PSU:650W 80+Bronze
Normal

Top Bottom