SAHTE SİTE DOLANDIRICILIĞI

PyTHooN

80+
Reaksiyon skoru
62
Arkadaşlar aranızda hiç sahte site aracılığıyla dolandırılıp hukuki sürece başvuran veya sonuçlanan var mı ?

Arkadaşlar aranızda hiç sahte site aracılığıyla dolandırılıp hukuki sürece başvuran veya sonuçlanan var mı ?
Az daha dolandırılıyordum. Sahibinden paramgüvendeyi klonlamışlar son anda farkettim :)

Az daha dolandırılıyordum. Sahibinden paramgüvendeyi klonlamışlar son anda farkettim :)
ben en son anda farkettim.Savcılığa verdik ama çokta bi ümit yok,belki benzerini yaşayıp parasını geri alanlar vardır diye bi konu açayım dedim.

ben en son anda farkettim.Savcılığa verdik ama çokta bi ümit yok,belki benzerini yaşayıp parasını geri alanlar vardır diye bi konu açayım dedim.
Sahibinden param güvende tekniği ile mi? Ödemeyi yapmış mıydınız?

sahte site aracılığı ile dolandırılanı bilmemde yönlendirmelerle ve daha bir çok yöntemle kredi kartı bilgilerinin çalınmasına şahit oldum siteleri gördüm gerektiğinde kapattırdım :)

O teknikler eskide kaldi hocam
Öyle ama klon ile orijinal arsında çok az fark vardı. Dikkatsiz birisi olsaydı kesin yapardı ödemeyi. Çok ufak farklılıkları var. Bende biraz kıl olmuştum fiyattan dolayı o yüzden şüpheye düşüp detaylı inceledim :(

hocam kız arkadaşım direkt dolap sitesi üzerinden dolandırılmıştı zamanında sahte site direkt egm ye gidin
Post automatically merged:

Öyle ama klon ile orijinal arsında çok az fark vardı. Dikkatsiz birisi olsaydı kesin yapardı ödemeyi. Çok ufak farklılıkları var. Bende biraz kıl olmuştum fiyattan dolayı o yüzden şüpheye düşüp detaylı inceledim :(
url de fark vardır.

hocam kız arkadaşım direkt dolap sitesi üzerinden dolandırılmıştı zamanında sahte site direkt egm ye gidin

url de fark vardır.
Gittim dosya oluşturuldu bundan sonrası savcılığa kaldı ama unutun o parayı diyorlar :(

url de fark vardır.
Hocam fark şunun gibi birşeydi sanırım
Klon : s-paramguvende
Orjinal: kurumsal.sahibinden

Gittim dosya oluşturuldu bundan sonrası savcılığa kaldı ama unutun o parayı diyorlar :(
Ne kadar gitti hocam umarım çok değildir. Hangi ürün içindi bide?

Hocam fark şunun gibi birşeydi sanırım
Klon : s-paramguvende
Orjinal: kurumsal.sahibinden

Ne kadar gitti hocam umarım çok değildir. Hangi ürün içindi bide?
20k gitti

Geri