Az daha dolandırılıyordum. Sahibinden paramgüvendeyi klonlamışlar son anda farkettimArkadaşlar aranızda hiç sahte site aracılığıyla dolandırılıp hukuki sürece başvuran veya sonuçlanan var mı ?
O teknikler eskide kaldi hocamAz daha dolandırılıyordum. Sahibinden paramgüvendeyi klonlamışlar son anda farkettim![]()
ben en son anda farkettim.Savcılığa verdik ama çokta bi ümit yok,belki benzerini yaşayıp parasını geri alanlar vardır diye bi konu açayım dedim.Az daha dolandırılıyordum. Sahibinden paramgüvendeyi klonlamışlar son anda farkettim![]()
Sahibinden param güvende tekniği ile mi? Ödemeyi yapmış mıydınız?ben en son anda farkettim.Savcılığa verdik ama çokta bi ümit yok,belki benzerini yaşayıp parasını geri alanlar vardır diye bi konu açayım dedim.
Öyle ama klon ile orijinal arsında çok az fark vardı. Dikkatsiz birisi olsaydı kesin yapardı ödemeyi. Çok ufak farklılıkları var. Bende biraz kıl olmuştum fiyattan dolayı o yüzden şüpheye düşüp detaylı inceledimO teknikler eskide kaldi hocam
url de fark vardır.Öyle ama klon ile orijinal arsında çok az fark vardı. Dikkatsiz birisi olsaydı kesin yapardı ödemeyi. Çok ufak farklılıkları var. Bende biraz kıl olmuştum fiyattan dolayı o yüzden şüpheye düşüp detaylı inceledim![]()
Gittim dosya oluşturuldu bundan sonrası savcılığa kaldı ama unutun o parayı diyorlarhocam kız arkadaşım direkt dolap sitesi üzerinden dolandırılmıştı zamanında sahte site direkt egm ye gidin
Post automatically merged:
url de fark vardır.
Hocam fark şunun gibi birşeydi sanırımhocam kız arkadaşım direkt dolap sitesi üzerinden dolandırılmıştı zamanında sahte site direkt egm ye gidin
Post automatically merged:
url de fark vardır.
Ne kadar gitti hocam umarım çok değildir. Hangi ürün içindi bide?Gittim dosya oluşturuldu bundan sonrası savcılığa kaldı ama unutun o parayı diyorlar![]()