Isofyan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,310
Yapma be hocam... Bilgisayar falsn mıydı? Kötü olmuş 20k. Benim ki 1.7 falandı20k gitti
Yapma be hocam... Bilgisayar falsn mıydı? Kötü olmuş 20k. Benim ki 1.7 falandı20k gitti
hocam dolandırıcılık ise şükredin neler neler var orjinal siteden sizi reklamlar ile tufaya düşürebiliyorlar veya google sağ olsun kendi değimleri ile ads e cıkmak , ava cıkmak google a sahte site reklamları vererek kredi kartı ve kişisel bilgileri çalıyorlar aman dikkat edin he.Hocam fark şunun gibi birşeydi sanırım
Klon : s-paramguvende
Orjinal: kurumsal.sahibinden
Post automatically merged:
Ne kadar gitti hocam umarım çok değildir. Hangi ürün içindi bide?
hocam yardımcı olmak için soruyorum sahibinden üzerindenmi dolandırıldınız yoksa başka bir web sitesi sahibindenimi taklit etti yoksa yanlızca paramgüvendemi?20k gitti
sahte paramgüvende ile oldu replika site yapmışlar anlaşılması çok zor bi anlık dalgınlıkla sipariş girdim girdikten hemen sonra farkettim bankayı aradım sağolsunlar 40 dk müzik dinlettiler sonrası karakol iştehocam yardımcı olmak için soruyorum sahibinden üzerindenmi dolandırıldınız yoksa başka bir web sitesi sahibindenimi taklit etti yoksa yanlızca paramgüvendemi?
yapan şahıslar bulunursa paranızı geri alırsınız 3 hafta önce hakaret tehdit ve çalışamadığı günlerden kaza yaptığı kadını mahkemeye veren bi arkadaşımız tonla ücret iadesi alıyor.
hocam geri alırsınız paranızı merak etmeyin peşini bırakmazsanız illa bulunacaklardır site kapanmadıysa bana url sini atabilirmisiniz dm den ?sahte paramgüvende ile oldu replika site yapmışlar anlaşılması çok zor bi anlık dalgınlıkla sipariş girdim girdikten hemen sonra farkettim bankayı aradım sağolsunlar 40 dk müzik dinlettiler sonrası karakol işte
site direkt kapandı ama bir işe yara diye linkin ss ni almıştımhocam geri alırsınız paranızı merak etmeyin peşini bırakmazsanız illa bulunacaklardır site kapanmadıysa bana url sini atabilirmisiniz dm den ?
Bi yakınım dolandırıldı sonra tazminat davası fln açtı para aldı site kapandı adamlar para cezası aldı konu kapandıArkadaşlar aranızda hiç sahte site aracılığıyla dolandırılıp hukuki sürece başvuran veya sonuçlanan var mı ?
buna cevap vermek zor direkt ilgilendiğim konu olduğu için bu şerefsizliği yapan arkadaşım bile çıktı benden çekilen para oldu gece gede aranıp küfür yediğim oldu konu uzun ancak peşine düşersen her türlü paranı alırsın merak etme SİBER SUÇLARLA MÜCADELEDE Kİ abilerimiz le bi konuş .Arkadaşlar aranızda hiç sahte site aracılığıyla dolandırılıp hukuki sürece başvuran veya sonuçlanan var mı ?
dm den atın hocam ss ten linki yazıp. türkiyede bilişim suçları son 20 yılda zaten zirvelenmişti 2020 den beri iyice zirvede .site direkt kapandı ama bir işe yara diye linkin ss ni aldım