Can...
80+ Platinum
çok iyi sansür aga sdlkfjsg alıntı yapmışsın herifin numara açık )Yeniden bir dolandırıcılık ile karşılaşmam uzun sürmüyor malesef. Bugün facebook marketplace de gezerken sponsorlu bir hp pavilion ilanı gözüme çarptı girdiğimde sitenin sahte olduğunu anlamam uzun sürmedi; bir tane google maps png si, güvenli alışveriş diye bir saçmalık, letgo tuşuna bastığımda yine kendi ilanına atması, ilanı beğenememe, bilgileri yazmasan bile kabul edip ödemeye atması gibi. Sonra arkadaşım ile bu konu ile ilgili görüşüp bir plan yaptık, yaptığımız bu planda arkadaşım ve ben adama WhatsApp uygulaması üzerinden yazdık ve farklı cevaplar aynı bahaneleri gördük
Arkadaşım Bazı Kişilerin Bildiği; @Hasan344
Arkadaşımın konuşmaları: (Arkadaşımı Engelledi)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benim konuşmalarım;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fark ettiyseniz arkadaşıma Maraş'ta olduğunu söylerken bana Samsun'da olduğunu söylüyor ve elden alıma yanaşmıyor. Şimdi o sahte sitesinin "GÜVENLİ ALIŞVERİŞİNE" bakalım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ve kendinizde ilanı görmek isterseniz linkinide veriyorum;
Hp AMD A4-4300M - 15.6 İnç
HP LAPTOP # AMD A4 4300M 4.NESİL 2.50GHZ İŞLEMCİ # AMD RADEON 7420G 2GB AMD RADEON HD 7600M (ÇİFT EKRN KARTI ) # 500GB HDD # 4GB DDR3 RAM - 4.NESİL İŞLEMCİ VE ÇİFT EKRAN KARTI - TEMİZ VE ŞIK KASA YAPISI - BATARYA ÖMRÜ TAMAM DIR SORUNU YOKTURwww.alisveris-letgo.online