Neler Yeni

SAHTE ÜRÜN | AJAZZ aj159PRO

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,543
İsim
Oğuz
Hocam mesela aula f75 inde bile dolandırıcılar var . Talep çok olunca bunlar bu ürünü her türlü alırlar diye ilana koyuyorlar. Aliexpres de bu tür şeyler ile uğraşmıyor
Dolandırıcı ile alakası yok bu konunun. Çocuk satın almış ve gelmiş ürün. Ajazz'ın çakma ürünü mü olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Üründe sıkıntı yok. Yapmayın böyle artık.
Peki hocam sizce bugün neden 2. İlan açıldı aj159pro adında. Hala bu kafama takıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün direk benim elime gelecek olsa sıkıntı yok fakat ürün istanbula kardeşime gidiyor. (Hatayda kalıyorum) İadesini başarabilir mi bilmiyorum

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa
Peki hocam sizce bugün neden 2. İlan açıldı aj159pro adında. Hala bu kafama takıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün direk benim elime gelecek olsa sıkıntı yok fakat ürün istanbula kardeşime gidiyor. (Hatayda kalıyorum) İadesini başarabilir mi bilmiyorum
Usta aynı ürünü aliexpresste 80 satıcı satıyor 1 i orjinal digerleri çakma mı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Usta aynı ürünü aliexpresste 80 satıcı satıyor 1 i orjinal digerleri çakma mı :D
Hayır hocam aldığım satıcının dün 1 ilanı vardı, isminde aj159 özelliklerinde aj195pro yazıyordu. Bu ilan hala satışta ekstra olarak aynı satıcı aj159pro adında 2. Bir ilan açmış bu kafamı karıştırdı

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
vallaha cakma olup olmaması dışında. beni mouse problemli kullanıyorum normal sonra mouse hassasiyeti ağırlaşıyor kendiliğinden anlamadım gitti

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

oEnesQlf

80+ Silver
Top Bottom