Neler Yeni

SAHTE ÜRÜN | AJAZZ aj159PRO

Ekrann görüntüsü atar mısınız anlamadım dediğinizi
Screenshot_20241215_165820_Temu.jpg

Diğer iki satıcıda mavi ile işaretlediğim şekilde ajazz onayı var ancak bahsi geçen satıcının ürününde ajazz onayı yok. Bunu kastediyorum. Desteğe de bunu sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü gayette beleşe getirme derdin var ne anlatıyon ?

Ben bundan aldım aynı satıcıdan pro ve pro geliyor forumda hatta baya kişi aldı ilk pro satan satıcı bu türkiyeye
Sen niye bir destek talebi için bu kadar yandın ki? Kimseye zorla iade yaptırmıyoruz. Onaylı ve orijinal olup olmadığını sordum, gerek gorurlerse iade yaparlar görmezlerse yapmazlar. Sıkıntı nedir? Sizin para ödemeniz içinize oturdu sanırım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,276
İsim
Diyarhan
Çok satan bir ürün olsa sahtesi yapılır. (Örn : Logitech G) ürün sorunlu olabilir.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123
Alıntıyı görüntüle

Diğer iki satıcıda mavi ile işaretlediğim şekilde ajazz onayı var ancak bahsi geçen satıcının ürününde ajazz onayı yok. Bunu kastediyorum. Desteğe de bunu sordum.

Sen niye bir destek talebi için bu kadar yandın ki? Kimseye zorla iade yaptırmıyoruz. Onaylı ve orijinal olup olmadığını sordum, gerek gorurlerse iade yaparlar görmezlerse yapmazlar. Sıkıntı nedir? Sizin para ödemeniz içinize oturdu sanırım.
Aynen valla forumda beleşci çi insan görünce biraz içime oturdu doğrudur

Alıntıyı görüntüle

Girip satıcı incelemelerine bakarsan görürsün kaç tane satışı olduğunu bu satıcı ajazzın maviş tikine sahip resmi satıcı

Ekler

• Screenshot_20241215_170059_Temu.jpg
    Screenshot_20241215_170059_Temu.jpg
    679.9 KB · Hit: 14

Oguz...

80+ Bronze
Aj159 aj159mc aj159p aj159pro aj159apex 5 çeşiti var
aj159p 1k manyetikli usb ayrı
aj159pro 8k manyetik docka gömülü ayrı dongle yok

Kablolu 1k max destek

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,276
İsim
Diyarhan
Alıntıyı görüntüle

O arkadaşın biraz öfke sorunları var.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123
Yaş 17 16 felan galiba sıcak para görünce dayanamıyor neyse isteyen istediğini dolandırsın

Sonra adamlar türkiyeye satmıyor 😀

Yaş 17 felan galiba sıcak para görünce dayanamıyor neyse isteyen istediğini dolandırsın
Biraderim, hali hazırda zaten razer viper v2 pro kullanıyorum. Bunu da çok konuşuldu, ayriyeten de yedek olsun diye aldım. Desteğe de bu satıcının onaylı olup olmadığını sordum. Kendi kafanda kurup burada kafa açma. Allaha şükür 1000 TL ile batmayız.

Yaş 17 16 felan galiba sıcak para görünce dayanamıyor neyse isteyen istediğini dolandırsın

Sonra adamlar türkiyeye satmıyor 😀
O yaşları geçeli çok oldu ama senin tavırların ergen tavırlarından farksız.

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mustafa
2 aydır bu ajazz dalgasından beri o satıcı takibimde yani o da ajazz ürünleri satıyor ben 159 pro aldım ve sorunsuz
temudan tik almadığı sahte olduğu anlamına gelmiyor büyük ihtimal arkadaş beceriksiz ya ilk defa kablosuz mouse almış ya da docku PC yerine fişe falan takmış
Apexte aldım ama 159proda malzeme kalitesi clickler falan daha iyi hissettiriyor

Ekler

• IMG_20241215_172303_013.jpg
    IMG_20241215_172303_013.jpg
    721.2 KB · Hit: 13
2 aydır bu ajazz dalgasından beri o satıcı takibimde yani o da ajazz ürünleri satıyor ben 159 pro aldım ve sorunsuz
temudan tik almadığı sahte olduğu anlamına gelmiyor büyük ihtimal arkadaş beceriksiz ya ilk defa kablosuz mouse almış ya da docku PC yerine fişe falan takmış
Apexte aldım ama 159proda malzeme kalitesi clickler falan daha iyi hissettiriyor
Şuana kadar herhangi bir problem yaşadınız mı hocam sorunsuz çalışıyorsa ne güzel.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Oğuz
Yanlış hatırlamıyorsam ya 800 ya da 900tl nin üzerinde ki ürünler için o olayı yapmıyorlar
Yapıyorlar. Sınırını bilmiyorum ama Aula ve Apex için iade alan tonlarca kişi var

Top Bottom