Neler Yeni

SAHTE ÜRÜN | AJAZZ aj159PRO

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Turunç
Beyler alanlara aj159 pro mu gelcek yoksa yanlış ürün mü gelicek herkes farklı bir şey söylüyor

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can
Her info yanlış valla 😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen daha pro ile p modeli aynı sanıyorsan yapcak bişe yok
5 tane apex aldım sattım 2 tane pro aldım 1 tanesini sattım ben ve arkadaşım aynı satıcıdan orjinal ajazz isimli olandan aldık proları ve onda da dongle var fotoğrafları atarsa ekleyeceğim zaten.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Muhammed efe

Bu satıcı tarafından satılan ürünün sahte olduğu iddia ediliyor. Alacak arkadaşların dikkatine.

Eline yeni ulaşan arkadaşın değerlendirmesi:

Alıntıyı görüntüle

Bu değerlendirmenin sahibi arkadaşın bu forumda olduğunu gördüm. Bize ulaşıp durumu anlatabilir mi?
Şarj istasyonunu bağla diye biri söylesin şuna dongle ı alt kısımda olan yuvada sanıyor. Aslında hak veriyorum çünkü aj159 serisinin her modelinde kasa aynı düz aj159 un altında dongle var 1k hz. Ama aj159 pro da şarj istasyonu içinde fakat yinede alt kısımda dongle bölmesi var çocukta yanlış anlamış herhalde.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can
Temu dan dönüş oldu ve ücret iadesini gerçekleştirdiler ancak sadece ürünün ücretini onaylamışlar vergi ücreti duruyor ürünü kargoda iptal ettirmiş oldum demek ki dediğimiz doğruymuş ki iptalini gerçekleştirdiler

Güncelleme vergi ücretini de ayrıca iade ettiler şimdi.

Ekler

• 1BA29245-1352-42BD-BEB0-7A6C8DE7E85D.jpeg
    1BA29245-1352-42BD-BEB0-7A6C8DE7E85D.jpeg
    554.4 KB · Hit: 31
  • F2024CB9-0D8E-4021-B564-9256B3B4D7CB.jpeg
    F2024CB9-0D8E-4021-B564-9256B3B4D7CB.jpeg
    586.5 KB · Hit: 26
Son düzenleme:
Temu dan dönüş oldu ve ücret iadesini gerçekleştirdiler ancak sadece ürünün ücretini onaylamışlar vergi ücreti duruyor ürünü kargoda iptal ettirmiş oldum demek ki dediğimiz doğruymuş ki iptalini gerçekleştirdiler

hocam nasıl iptal ettirdiniz detaylı şekilde açıklar mısınız? bende iptal ettirip orijinal satıcısından alacağım.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can
hocam nasıl iptal ettirdiniz detaylı şekilde açıklar mısınız? bende iptal ettirip orijinal satıcısından alacağım.
Dün farkettim ve destek talebi açtırmıştım inceliyoruz demişlerdi bugün o üründeki yorumu görünce o görseli de ekledim ve ürünün iptalini istediğimi uçağa bindirilmemesi gerektiğini ve satıcının yanıltıcı şekilde ürün sattığını yazdım gönderdim yeni dönüş yaptılar

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123
5 tane apex aldım sattım 2 tane pro aldım 1 tanesini sattım ben ve arkadaşım aynı satıcıdan orjinal ajazz isimli olandan aldık proları ve onda da dongle var fotoğrafları atarsa ekleyeceğim zaten.
Bende aldım proların hiç birinde dongle yoktu yanlışın var gibi

Dün farkettim ve destek talebi açtırmıştım inceliyoruz demişlerdi bugün o üründeki yorumu görünce o görseli de ekledim ve ürünün iptalini istediğimi uçağa bindirilmemesi gerektiğini ve satıcının yanıltıcı şekilde ürün sattığını yazdım gönderdim yeni dönüş yaptılar
Konuyu doğrulama amacıyla ilgili departmana ilettik diye bir cevap geldi, sizde de böyle miydi?

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123

Hiç bir sorun olmayacak üründen para iade aldınız tebrik ederim
Cahilin biri şarz standını 2.4ghz olduğunu bilmiyor gelip yorum atmış temuya adam 2.4ghz HİÇ BAĞLANMIYOR YAZMİŞ BAĞLADIM 8KHZ YOK YAZMAMIŞ daha gidip kabloyla bağlamamıştır dongle ile , ürün 3395 sensörü ve her fotoğrafda pro olduğunu yazmış satıcı bu arada güvenilir resmi satıcı değil diyen kim buna bu resmi satıcı

Üründe sizde kalcak bu arada milletin para verdiği ürünü beleşe aldınız çok büyük kul hakkı gece rahat uyursunuz bide siz utanmadan dicek laf yok.

Dostum bu zaten orjinal güvenilir satıcı?

Hiç bir sorun olmayacak üründen para iade aldınız tebrik ederim
Cahilin biri şarz standını 2.4ghz olduğunu bilmiyor gelip yorum atmış temuya adam 2.4ghz HİÇ BAĞLANMIYOR YAZMİŞ BAĞLADIM 8KHZ YOK YAZMAMIŞ daha gidip kabloyla bağlamamıştır dongle ile , ürün 3395 sensörü ve her fotoğrafda pro olduğunu yazmış satıcı bu arada güvenilir resmi satıcı değil diyen kim buna bu resmi satıcı

Üründe sizde kalcak bu arada milletin para verdiği ürünü beleşe aldınız çok büyük kul hakkı gece rahat uyursunuz bide siz utanmadan dicek laf yok.

Dostum bu zaten orjinal güvenilir satıcı?
Ajazz onaylı ibaresi yok, ben desteğe doğrulaması için yazdım ürünü beleşe getireyim diye bir derdim yok.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123

Ekler

• Screenshot_20241215_165425_Temu.jpg
    Screenshot_20241215_165425_Temu.jpg
    684.1 KB · Hit: 14

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Draq123
Ajazz onaylı ibaresi yok, ben desteğe doğrulaması için yazdım ürünü beleşe getireyim diye bir derdim yok.
Ürünü gayette beleşe getirme derdin var ne anlatıyon ?

Sattıkları ajazz 159 pro ürünü için o ibare yok. Diğer satıcılarda üründe de o ibare mevcut.
Ben bundan aldım aynı satıcıdan pro ve pro geliyor forumda hatta baya kişi aldı ilk pro satan satıcı bu türkiyeye

Top Bottom