Neler Yeni

SAHTE ÜRÜN | AJAZZ aj159PRO

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mustafa
Şuana kadar herhangi bir problem yaşadınız mı hocam sorunsuz çalışıyorsa ne güzel.
Sorunsuz ama ben vergi dahil 950 ye falan almıştım şuan 1600 gibi bir fiyat çıkıyor tavsiye etmem trde arada indirimde 1700e rampage zenith geliyor VT9Pro 4k cashbackle 1500 civarı falan artık ajazzlarin olayı kalmadı

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can
Konuyu doğrulama amacıyla ilgili departmana ilettik diye bir cevap geldi, sizde de böyle miydi?
Evet o tarz bir şey yazmışlardı.
Hiç bir sorun olmayacak üründen para iade aldınız tebrik ederim
Cahilin biri şarz standını 2.4ghz olduğunu bilmiyor gelip yorum atmış temuya adam 2.4ghz HİÇ BAĞLANMIYOR YAZMİŞ BAĞLADIM 8KHZ YOK YAZMAMIŞ daha gidip kabloyla bağlamamıştır dongle ile , ürün 3395 sensörü ve her fotoğrafda pro olduğunu yazmış satıcı bu arada güvenilir resmi satıcı değil diyen kim buna bu resmi satıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üründe sizde kalcak bu arada milletin para verdiği ürünü beleşe aldınız çok büyük kul hakkı gece rahat uyursunuz bide siz utanmadan dicek laf yok.

Dostum bu zaten orjinal güvenilir satıcı?
Ürün bende kalamaz çünkü ürün bana gelmedi bu 1, 2. si ürünü beleşe getirme gibi bir derdim yoktu olsaydı ürünün gelmesini beklerdim ürün havaalanından geri çekildi gönderilmeyecek. 3. Olarak ürün 1600 küsür liraya geliyordu eğer farklı ürün gelecekse hiç gelmesin ki zaman kaybı olmasın hem benim hem temu için.

Ben bundan aldım aynı satıcıdan pro ve pro geliyor forumda hatta baya kişi aldı ilk pro satan satıcı bu türkiyeye
İlk zamanlar satan satıcı da direkt AJAZZ dı bu arada.

Top Bottom