🔥İndirim ŞAİBELİ DARDANEL TON 2X150 GRAM 2 ADET (TOPLAMDA 4 ADET) 245₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

CiftciAli

80+
Reaksiyon skoru
164
ÜRÜN SORU CEVAPLARINDA TOPLAMDA 300 GRAM YAZIYOR. KONU ŞAİBEYE DÜŞMÜŞTÜR. Başlıkta belirttiğim üzere konu gayet net, bana sorarsanız fiyat gayet uygun. Faydalanan kardeşlerim bir teşekkür bırakırsa beni çok mutlu eder.
Link: DARDANEL TON 2X150 2 ADET

Son düzenleme:
Hocam öncelikle başlık için teşekkürler. Ancak bence 2 adet toplamda 300gr şeklinde. Soru cevapta da o şekilde cevap verilmiş.
Öyle bir yanlışlık varsa öncelikle yanlışımı düzelttiğiniz için size teşekkür, benim yüzümden hataya düşen kardeşlerim var ise onlardan da özür dilerim. Halbuki ürün başlığında ürünün ne olduğu gayet net yazıyor.

ÜRÜN SORU CEVAPLARINDA TOPLAMDA 300 GRAM YAZIYOR. KONU ŞAİBEYE DÜŞMÜŞTÜR. Başlıkta belirttiğim üzere konu gayet net, bana sorarsanız fiyat gayet uygun. Faydalanan kardeşlerim bir teşekkür bırakırsa beni çok mutlu eder.
Adı Üstünde 2X150 Gram Yani 2'li Yazdığına Aldanmayın !

Ortada Yanlış Anlaşılma Var Konu Kitlenebilir .

@Mehmet Yılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Üründen 4 Adet Alırsanız 640 Gram Yapıyor Ve Fiyatı 359 TL Yapıyor Alacaksanız Bundan Alın !

Tükettiğim Bir Ürün Tavsiye Ederim .

Ekler

• 1755242556694.webp
    1755242556694.webp
    25.3 KB · Hit: 70
kral yanlış bilgi yazaydın ya şaibeli ne süper lig maçımı bu

kral yanlış bilgi yazaydın ya şaibeli ne süper lig maçımı bu
Şaibenin kullanım alanı bizim bildiğimizden çok daha derindir. Yani sadece futbol maçları veya seçimler için kullanıldığını gmörsek ve sadece onlara aitmiş gibi hissetsek bile aslında öyle değildir. Anlamı doğruluğu hakkında kuşku uyandıran demektir. Yani burdaki kullanım yanlış değildir.

Niyazi Önen tarafından 1984 yılında kurulan markadır. Dardanel, İsrail'e ton balığı ihracatı yapan ve bu ihracatın Yahudi din kurallarına (koşer) uygun olması için özel düzenlemeler yapan bir Türk firmasıdır. Her ay İsrail'den gelen iki haham, bir hafta boyunca fabrikada kalıp üretimi denetlemekte ve tüm üretim süreçlerinin dini gerekliliklere uygun şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Bu süreçte, üretimde kullanılan tüm ekipmanlar 100 derece sıcaklığındaki sularla yıkanmakta ve buhar makineleri bile hahamlar tarafından çalıştırılmaktadır. Firma, İsrail pazarını katma değerli bir satış noktası olarak görüp, özel üretim yapmaktadır.

Niyazi Önen tarafından 1984 yılında kurulan markadır. Dardanel, İsrail'e ton balığı ihracatı yapan ve bu ihracatın Yahudi din kurallarına (koşer) uygun olması için özel düzenlemeler yapan bir Türk firmasıdır. Her ay İsrail'den gelen iki haham, bir hafta boyunca fabrikada kalıp üretimi denetlemekte ve tüm üretim süreçlerinin dini gerekliliklere uygun şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Bu süreçte, üretimde kullanılan tüm ekipmanlar 100 derece sıcaklığındaki sularla yıkanmakta ve buhar makineleri bile hahamlar tarafından çalıştırılmaktadır. Firma, İsrail pazarını katma değerli bir satış noktası olarak görüp, özel üretim yapmaktadır.
Firmayı netanyahu satın alsa farketmiyor biz yediğimizin kalitesine bakarız.

Lafa gelince "devlet-i aliyeyi osmanlı yeaa" dersiniz, osmanlıya ihanet edip topraklarımızı işgal etmiş, üstüne devlet kurmuş, dedelerimizi şehit etmiş filistin halkını savunursunuz alemsiniz gerçekten.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,431
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri