Neler Yeni

saizens dolandırıcılığı (güvenmeyin)

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Samet Kapucuoğlu
Arkadaşlar merhaba, çoğumuzun gördüğü bir ilan vardı, Steam oyunlarını %50 indirimle satarım diyen bir arkadaş (saizens) dün forumda banlanmış. Sabah moderatör kerem ile konuştum trol konular açıp hakaretten banlandığını söyledi. Ve biz güvenip arkadaşlara oyun aldık. Toplam 680 lira para attık. Şuan saizens kullanıcı isimle şahıs mesajlara cevap vermiyor. Eğer siz hala böyle bir şey düşünüp oyun almayı düşünüyorsanız almayın. İş yerimden bir arkadaşım ve forumdan arkadaşım dolandırıldı. Ekran görüntülerini ek olarak atıyorum. Ek olarak bu şahıstan bende oyun aldım şuan kullanıyorum fakat oyunun gidip gitmeyeceği belli değil dikkat edin hala konuşuyorsanız

@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül

1677481915045.png

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-02-27 151545.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-02-27 151545.jpg
    25.4 KB · Hit: 149
  • Ekran görüntüsü 2023-02-27 151525.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-02-27 151525.jpg
    52.3 KB · Hit: 142

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,222
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Az önce çoklu hesaptan dolayı ana hesabını perma banladım zaten erişemez daha.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Giden bizim paralar oldu. Bence artık steam gibi konular açılmasın buraya ben arkadaşlara rezil oldum. İş yerindeki arkadaş benim üstüme yükleniyor. Diğer arkadaşta bana güvenip aldı. Bu tür konular lütfen açılmasın

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Samet Kapucuoğlu
Oyunu aldıysan nasıl dolandırmış oluyor ?
Ben oyunu aldım diğer arkadaşlar almadı paraları attı adam hesabı kapattı. Steam hesabı falan komple yok oldu ortadan

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hesap bakiyesinin kaynağını öğrenmek istedim ekran görüntüleri ve kartın kendine ait olduğu gösteren bir fotoğraf attı sonrasında deneme amaçlı raft aldım gönderdi aynı gün içinde birkaç oyunu daha sepetime ekleyip almak istediğimi söyleyince çok talep olduğunu 100-150 TL altı satış yapmayacağını sepetimi 100 liraya tamamlamamı söyledi o kadar param olmadığı için bir daha iletişim kurmadım

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Samet Kapucuoğlu
İkinci bir konu olarak biz oyun almayı tekrar düşünmedik fakat mod. kerem'e güvenip oyunları satın aldık

majorw0w

80+ Silver
Ben oyunu aldım diğer arkadaşlar almadı paraları attı adam hesabı kapattı. Steam hesabı falan komple yok oldu ortadan
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun hocam peşini bırakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci bir konu olarak biz oyun almayı tekrar düşünmedik fakat mod. kerem'e güvenip oyunları satın aldık
Bu yanlış işte kerem kimseye referans veya kefil olmadı. Yem atmış olabilir 3-5 kişiye atıp kalanları dolandırma gibi. Kimseye güvenip iş yapmayın.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Samet Kapucuoğlu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,222
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kendisi burada güvenip oyun alabilirsiniz gibi bir şey yazdı mı böyle bir suçlama yapabiliyorsun?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Samet Kapucuoğlu
Kendisi burada güvenip oyun alabilirsiniz gibi bir şey yazdı mı böyle bir suçlama yapabiliyorsun?
Biz şuan onu suçlamıyoruz yanlış anlatmış olabilirim. Ref. olarak onu gösterdiği için dedim

Kerem açılan konuyu bile kapattı kimsenin moderatöre laf etme hakkı yok bencede
Onu suçlamıyoruz zaten sonuç olarak kimse güvenmesin demek için açtık konuyu

Böyle durumların önüne geçemeyiz bence. Steam ile ilgili konular açılmasın bir daha bence kimse zarar görmesin. Banladığınız içinde teşekkür ederiz

Top Bottom