Neler Yeni

saizens dolandırıcılığı (güvenmeyin)

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Samet Kapucuoğlu

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Yerinizde olsam oyun falan almam bu saatten sonra bu adamın steam hesabı da sıkıntılı direk para iadesi isteyin. Yok bakiye katlamaymış da normal bir şey gibi anlatıyor üstüne hala gündelik hayatının boş muhabbetini yapıyor

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
İnan artık yorum yapamıyorum her yorumumda ayrı bi şaşırıyorum
Yazış stilinden stres yaptığı çok belli. Demek ki ahkam kesmeyle olmuyormuş. Suçunuzu geri çekmenizi tavsiye etmiyorum. Bence her suçlu cezasını almalı. Alır ya da almaz. Sonuç çıkar ya da çıkmaz. Biz vatandaşlık görevimizi yerine getirelim.

2mApoo

80+ Silver
Yazış stilinden stres yaptığı çok belli. Demek ki ahkam kesmeyle olmuyormuş. Suçunuzu geri çekmenizi tavsiye etmiyorum. Bence her suçlu cezasını almalı. Alır ya da almaz. Sonuç çıkar ya da çıkmaz. Biz vatandaşlık görevimizi yerine getirelim.
Olaya bakış açın cidden benim kafada. Ölecek değiliz yaa yapalım gitsin dımı :D

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet
O günde olduğu gibi bu seferde şikayeti ve işin ciddiye bineceğini duyduğu an çok sağlam R yapıyor. Hal ve hareketleri, konuşmaları cidden normal değil. Var bir sıkıntısı ama çözemedim. Ayrıca beni 2 gün bekletip iadeyi yaptığında cenazem var diyip bir de bana kızmıştı beklediğim yetmezmiş gibi.. İnsan öyle olunca da üzülüyor ama muhtemelen yalanmış o da..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,857
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom