Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
İşin içinde mernis var 2 adet dava açılır biri kamu olur. (tahminim)27.02.2023 tarihinde internet ortamından para karşılığı oyunu %50 daha ucuza alacağını belirten bir şahısla iletişime geçtik. Kesin olmamakla beraber adı (Sahte iban kullandığını belirtiyor) ONUR YILDIZ İban ise TR34 0001 5001 5800 7312 0909 66 şahısa parayı attık fakat bizimle iletişimi kesti. Kendisinden mesaj bekledik. Mesajlarımıza cevap vermediği için üsteledik. Ve Sızdırılan mernis bilgilerini kullanarak Şahsımın ve Ailemin TC numaralarını, ev adreslerini ve telefon numaralarını bularak beni tehdit etti. Ve evimde canlı bomba olduğunu ihbar edeceğini belirtti. Parayı geri atmayacağını belirtti. İlgili olan https://forum.donanimarsivi.com/ sitesinde, ve şahsız IP adresi o sitede kayıtlı. Moderatörler ile iletişime geçtiğimde savcılık izni ile IP adresini alabilirsiniz. Önemli olan para değil benim itibarımdır. Aynı iş yerinde çalıştığımız arkadaşlarada oyun aldırdım. Onlarında paraları çalındı. Ekran görüntüleri vardır.
Arkadaşlar ilk olarak online işlemlerden şikayetimizi oluşturduk. Eğer geri dönüş olursa şikayeti geri çekeriz. Olmaz ise bu işişn peşini bırakmayacağımızı bilmenizi isteriz.
@Mehmet Yılmaz @majorw0w @ijustfaruk @Mantıklı Kanks Aferim @Loading... @EmreUzn3 @Letrion @Yasin Çelik @Agathon @Sir Cem T-oker @MematiBaş🚬 @Lisser @eyupefe3 @ExPeror @RTX3070 @Emreozturkkk @melidoas6
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendisi ile iletişim kuran arkadaş bu ss'i ona atarsan sevinirim.